Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ZAPMARTA- bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!;-)to milemama, napiszę b.szczerze !!! dzieci piękne, a Zunia to skóra zdjęta z Ciebie, jaki ona ma uśmiech. Szykuj już teraz kasę na weselicho, bo kandydaci będą walić drzwiami i oknami. !!! Domi wydaje mi się mieszany, ale Zunia to TY !!!
Nika witaj i przesyłaj słoneczko, u nas lało cały dzień.

)

a teraz piwkuje i popisze chwilke z Wami;-)a ja zniknelam nagle bo mąż zabral mnie na randke i probowalismy nowa pozycjea teraz piwkuje i popisze chwilke z Wami;-)
nowe pozycje są jak najbardziej na plus heh a ja zniknelam nagle bo mąż zabral mnie na randke i probowalismy nowa pozycjea teraz piwkuje i popisze chwilke z Wami;-)

a chociaż ciekawa ta pozycja

no u ciebie już 7 widzisz!KINGA - a u mnie bedzie 7 rocznica slubu)
NIKA- no trwaja próby,trwaja i to wlasnie takie spontaniczne;-)MAMA - to już próby trwająa chociaż ciekawa ta pozycja
![]()
a pozycja-hmmm-ciekawa i mila!!!!!!!!

No to jaka ta pozycja? 
bo mam wrażenie ze nikt nie zamieszkał - bymajmniej - nikt jeszcze nie pukał więc chyba pusto 
A bielizna - czerwona i z latexu 
Właśnie ją odprowadziłam
Zaraz idę lulać Karolę - niech tylko ząbki umyją
Oj słyszę że mój małż nie ma do niej cierpliwości w kwestii mycia ząbków
A ... zapomniałam - jak uśpię Karolcię to obiecałam małżowi horror że obejrzymy - to sobie nie pośpię :-( Karola się właśnie przytuliła więc mam utrudnione pisanie więc kończę - jutro wieczorkiem dopiero zajrzę bo idziemy na tą komunię :-)