• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-) fajnie tak powspominać jest!

całe te przygotowania fajne były... :))

no u nas teraz bedzie trzecia rocznica ślubu. Szybko mi leci czas żeniaczki

mama, napiszę b.szczerze !!! dzieci piękne, a Zunia to skóra zdjęta z Ciebie, jaki ona ma uśmiech. Szykuj już teraz kasę na weselicho, bo kandydaci będą walić drzwiami i oknami. !!! Domi wydaje mi się mieszany, ale Zunia to TY !!!
Nika witaj i przesyłaj słoneczko, u nas lało cały dzień.
ZAPMARTA- bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!;-)to mile:sorry2:
NIKA- Tobie rowniez bardzo dziekuje za komplementy-udaly mi sie dzieci( to znaczy mi i Tomowi:tak:)
PYSIA- ja podzielam zdanie Zapmarty na temat zproszen-te z brązem bardziej mi sie podobaja:tak:

a ja zniknelam nagle bo mąż zabral mnie na randke i probowalismy nowa pozycje:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2: a teraz piwkuje i popisze chwilke z Wami;-)

a ja zniknelam nagle bo mąż zabral mnie na randke i probowalismy nowa pozycje:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2: a teraz piwkuje i popisze chwilke z Wami;-)
:-D nowe pozycje są jak najbardziej na plus heh
U nas ostatnio fajna akcja była bo syn grał w gierkę a my z mężem zaszyliśmy się w łazience :P
Lubię takie spontany i to bardzo!!!!!! :D

ZAPMARTA,PYSIA- kolorowych snow i spokojnej nocki i co by Karolek ladnie spal:tak:

karaluchy moje kochane:-D

MARAN- jak tam idzie nadrabianie???

KINGA - a u mnie bedzie 7 rocznica slubu:))

KINGA - a u mnie bedzie 7 rocznica slubu:))
no u ciebie już 7 widzisz! :) tylko że Ty też starsza jesteś wiec i staż większy wiadomo
ja wychodziłam za mąż w wieku 22 lat
:-)

nika Ty też starsza :)

ja jak bede miała 30 latek to bedziemy z M też 8 lat po ślubie wtedy... :)

reklama
Hehe - jak ja będę miała 30 to będę miała 9 rocznicę :-D

mama - Zuzia - skóra zdjęta z Ciebie :-D No to jaka ta pozycja? :-D

KasiaWie - powiem Ci za parę dni - jak na razie się drinkuję :-p bo mam wrażenie ze nikt nie zamieszkał - bymajmniej - nikt jeszcze nie pukał więc chyba pusto :-p

pysia - pierwszy naprawdę jest ładniejszy :tak: A bielizna - czerwona i z latexu :-D

A my mieliśmy gościa - dziewczyna mojego byłego miała u Marcina korepetycje z Delphi :-p Właśnie ją odprowadziłam :tak: Zaraz idę lulać Karolę - niech tylko ząbki umyją :tak: Oj słyszę że mój małż nie ma do niej cierpliwości w kwestii mycia ząbków :-p A ... zapomniałam - jak uśpię Karolcię to obiecałam małżowi horror że obejrzymy - to sobie nie pośpię :-( Karola się właśnie przytuliła więc mam utrudnione pisanie więc kończę - jutro wieczorkiem dopiero zajrzę bo idziemy na tą komunię :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry