• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- znierz jutro rano zanim wstaniesz:tak:
JSORBEK- skoro jest jasniejsza ta kreska to po owulce(teoretycznie) a mialas sluz plodny???

reklama
Dobry wieczór:-):-)
Przesyłam Wam promyczki słoneczka bo wiem że w Polsce nie za wesoło z pogodą;-) A u mnie niebo bez ani jednej chmurki:-D:-D:-D Lecę Was poczytać :rofl2::rofl2:

JSORBEK- skoro jest jasniejsza ta kreska to po owulce(teoretycznie) a mialas sluz plodny???

kurcze nie mam pojęcia jestem kompletnie zielona w tym temacie ( miałam plamienia ostatnio tak mi się okres zaczynał ale potem juz był normalny - tym razem nic, potem zrobiłam test owu - pozytywny działaliśmy ostro teraz juz chyba po owu ale tez pewnosci nie mam - cholera chyba czas iść do gina
aa przy pierwszej ciąży kapłam się w 9 tyg dopiero bo owe plamienia wziełam za okres
mama aż mi wstyd normalnie bo stara baba jestem a taka zielona:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Hej witam się ponownie:tak: ja mam taki nie najlepszy nastrój dzisiaj:baffled:, w każdym razie siedzę teraz z moim K., bo on na weekend pracuje, więc będę sama siedziała w ciągu dnia. Chyba się napiję lampkę wina:-p:-p
mama każda z nas się stresuje na pewno starankami, ty masz tylko o tyle lepiej, że masz doświadczenie z małymi dziećmi, poza tym wszystkie przeżywamy to podobnie.:tak:
Sol, a może zaciążyłaś? Masz objawy ciążowe;-)

hej, dziewczyny

nadrobiłam...
wisieńka udanego weekendu życzę i pięknej pogody (marzenie !)
jsorbek, właśnie te testy podobno zawodzą..., a o śluz się nie martw. Ja tam nie zauważyłam, żebym miała jak białko jaja. Jedno pewne, że jest go więcej.
bibinka, teść choruje na cukrzycę i pogorszyło się na tyle, że mieli mu amputować palce u nogi. Oczywiście ukrywał to od dłuższego czasu. Nawet teściowa nie wiedziała:szok::szok:
i dziś mój F odwiózł go do szpitala. Z wyjazdu nici, choć wcale nie chciało mi się jechać.
Musiałam wziąć urlop na spółkę z moją mamą, bo nie mam co z Karolem zrobić.
Sol, jeśli starasz się o drugą dzidzię, a starasz się:tak: to brałabym tę pracę. Przecież wpadnie ci trochę grosza!!! a jak zaciążysz to zwolnienie weźmiesz.
mama, gdzie zdjęcie biedroneczki ???? halo, obiecanki-cacanki. A za karaluchy dziękuję, bo bez tego źle śpię:-D:-D:-D

jeżynka - powiem Ci za 4 dni :-p A tymczasem sobie popijam drinka Sobieskiego o smaku żurawiny :-p To za mało żeby zaszkodziło a ja się wyluzuję dzisiaj :-p

jsorbek - nie przejmuj się ja też nigdy nie pamiętam jak z tymi śluzami - tempke tylko pamiętam bo stosowałam żeby zajść ale też krótko :-p

zapmarta - ale nie wiem na jaki rodzaj umowy oni chcą a na bank na pierwszą miesięczną a potem 3 miechy - oni tak robią :-( a czekać do trzeciej umowy jakoś mi się nie chce ze starankami. Nie ma jeszcze aż takiej tragedii żebym musiała iść na gwałt do roboty - ja po prostu chcę bo mi się nudzi :-(

zapmarta no to dobrze bo się już martwiłam - co do śluzu to jst na pewno bo wkładek używam

jeżynka to zdrówko ja tez winko popijam

Sol jak zaciążysz przez miesiać nic nie będzie widać a na tej trzymiesiecznej już ci musza przedłożyć do końca ciąży jaka ona by nie była - według mnie warto

Ja z Majcią powiedziałam w pracy dopiero jak byłam w ciąży 5,5 miesiąca bo czekałam na umowę na stałe :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wybaczcie ja ostatnio wogole nie mam czasu na net! aż zła jestem no ale nie mogę bo ciągle coś innego robię.

może dziś troszkę bede mogła z wami popisać
nawet nie wiem o czym dziś rozmawiałyście i nie wiem czy poczytam :/ zmeczona jestem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry