Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak odstawie hormony to zaczynam mierzyc
Będzie dobrze zobaczysz ja trzymam kciuki żebyś nie dostała @ ..... Ściskam cię mocno![]()
dziękuje, mam nadzieję że tym razem się uda bo naparwdę chcemy mieć dzidziusia
po prostu musi sie udać !!! na pewno sie uda trzymam kciukidziękuje, mam nadzieję że tym razem się uda bo naparwdę chcemy mieć dzidziusia
JSORBEK- TEMP.MIERZYSZ KAZDEGO DNIA RANO,O TEJ SAMEJ GODZINIE ,TYM SAMYM TERMOMETREM I W TYM SAMYM MIEJSCU(JA POD JEZYKIEM)-zapisuj sobie na tabelce-zrob na gorze kolejne dni m-ąca a na dole dni cyklu i nanoś każdego dnia i zobaczysz ,ze jak bedzie nagly skok temp.(w polowie cuklu) to znaczy ze owulka jest do tego obserwuje sluz bo wiadomo jak plodny to ciagnie sie jak bialko jaja kurzegoobie były jednakowe - ja mam pakowane po 10 sztuk akurat
a jak to z temperatura ma robic ??
mama - to na pewno niesamowite uczuciemoja mama zawsze plakala na przedstawieniach u mojego mlodszego brata
![]()