reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia!!! W końcu udało mi się obejrzeć WIKUSIĘ :-D Jakaż Ona jest pocieszna :-))))) I jak ładnie już stoi :)) Czuprynkę ma świetną i te nózie :))))))))))))) Super filmik!!! :-D))) Do teraz mi się gęba cieszy :)))))

reklama
Made nie mam w pracy kompa swojego, w domu zrzucę zdjęcia...

Czy ktoś wie jak usunąć ślady gumy/kleju z kart..np krwedytowych? Zwykle jak wysyłają to przyklejone do kartki...i to się potem klei...jak to usunąć?

Olivka - dziwne, ja dostawałam przyklejone, ale ten klej był taki gumowaty, bez problemu można go było usunąć i nic się nie kleiło a tym bardziej brudziło :eek:

monia - a już w dołeczkach to jestem zakochana!!! :-D Cudna jest :)))

Made ja mam takie karty sztuk kilkadziesiąt dla kursntów..coś a'la prawko na wózki jezdniowe...ściągam klej ale zostawał ślad i kleiło się...znalazłam sposób...palce+paznokcie koleżanki :))))

Made poszło coś dla Ciebie mms-em :)

Olivka - czy Ty chcesz żeby mnie zazdrość zeżarła? :szok: Pięknie wyglądasz kurka wodna! No laska taka jesteś, że pytań nie mam....
Aż sięgnęłam po lupę :-p obejrzałam wszystko! WSZYSTKO! Buty eleganie i ten lakier na pazurach stopowych :cool2: Śliczne, no muszę być obiektywna i napisać, że niezła z Ciebie lufa!:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry