• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś ja myślę że to bardzo dobre rozwiązanie. Bo wiesz Iwa jest dużo starsza niż maluch i dużo więcej rozumie... Oczywiście synek też cie potrzebuje ale wydaje mi sie że nie tak jak ona... Jeszcze nadrobisz zaległości z maluchem zobaczysz!!! No i oczywiście synek cuuuudnyyyyy!!!!

reklama
Wiolu!
Dziękuję, że znalazłaś chwilę, by tu zajrzeć! Mocno trzymam kciuki za Twojego ślicznego synka! Wszystko będzie dobrze, kochana! Mocno Cię tulę i życzę dużo sił!

dzieki dziewczyny za cale okazane wsparcie i za gratulacje.
fizycznie nie jest zle , w sumie juz prawie mnie nie boli.jedynie co to cycki chyba niedlugo mi eksploduja, laktator stal sie moim przyjacielem numer 1 .

lil dziekuje za wszystko.jestes wspaniala

Wiola wypoczywaj ile możesz teraz.
Ja w tej Łodzi myślałam, że oszaleję...nie miałam dostępu do kompa i martwiłam się :(

Wiolu - witaj Kochana!!! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, nieustannie myślę o Was i życzę wszystkiego dobrego, zdrówka dla maluszka i siły dla Ciebie. Obyście szybko znaleźli się wszyscy razem :))
Całusy przesyłam i mnóstwo pozytywnych fluidów :))
SYNEK jest prześliczny :)))) Jak ma na imię?

Wiolu-tak się cieszę,że lepiej u twojego syneczka, wiem,że serce ci pęka bo nie masz go jeszcze przy sobie-ale jeszcze troszkę i wszyscy będziecie razem!!! mocno trzymam za Was kciuki!!!;********************

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry