reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA :szok: a wiele tych angielskich Turków do spania będziesz miała ??? :szok: hahahahahahahaha :-D:-D:-D

Ubezpieczyciel ... znaczy ten.. likwidator wyobraźcie sobie był :dry: a potem mama ni stąd ni z owąd się pojawiła i...... kawka, gadka szmatka i tak zeszło :blink: Mama znowu do pracy pojechała, a ja namawiam Olę na drzemkę :sorry2:

reklama
Ja tysz miałam drzemać ale ciut za późno...coraz bardziej głowa mnie boli:(

Jak to jest..Made się pojawia a Kocur znika...teraz Kocur jest a Made znikła...:szok:

Oj koncentruje:)))

Paczajta co mi napisali:

Racjonaliści, niezdecydowani, pamiętliwy i nieco zdystansowani to osoby mające grupę krwi AB. Mają niezwykły urok osobisty, przez co cieszą się dużą popularnością wśród innych. W ich podejściu do życia górę nad emocjami i uczuciami bierze rozsądek.

Osoby posiadające tę grupę krwi powinny zrezygnować z mięsa drobiowego, wołowiny i wieprzowiny, na rzecz owoców morza, tofu i produktów mlecznych, zaleca autor książki "Jedz zgodnie ze swoją grupą krwi".

Kocie 50 ich ma być.... a nas chyba 3:baffled:

ło matko Carola ja mam AB:szok::szok:
przeciez ja zbankrutuje jak się na owoce morza przerzucę i tofu....

Bo MADE pewnikiem teraz będzie się spacerować, a potem będzie mieć jakiś super dinner served :-p- nie tak jak kuot biedak, co na chrupkach z owsa, pszenicy, żyta i jęczmienia dziś jedzie :dry::-p

CAROLA A co piszą o grupie B- ????????????

MONIA to wychodzi stanowczo za dużo Turka per capita :-p

MADE będzie gotować :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry