• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK!!! Wody niegazowanej do łóżeczka może zaserwować???:-p:-p:-p jak tam Zosinek Karateka? :cool2:

preferuje gazowana lekko odgazaowana i bardzo chetnie przyjme :)
Zosinek sie cos budzi na raty :-D ostatnio chyba jej sie nie podoba jak cokolwiek lezy na brzuchu, bo od razu celuje w to miejsce. Moja walczna Zosia :)

kochane a wiadomo juz kiedy Rurka wyjdzie do domu? juz sie nie moge doczekac!

kotku ja poprosze o takie filmiku z Ola codziennie rano! Ona jest fantastyczna!

Niepomucen, Trzebiemysl i Ubald... trzeba zapamietac.

reklama
jejuś a ja się muszę jakoś ogarnąć-mają do mnie przyjechać dwie ukochane koleżanki-jednej z rok nie widziałam bo w uk mieszka-obie bezdzietne więc trza się wylansować żeby nie wyglądać jak obraz nędzy i rozpaczy macierzyńskiej;)))

to nikt nie chce fotek???

o kurcze dopiero teraz zauważyłam jakie Danio ma poobijane nogi;))) mój karateka mały, aha i jest fotka mojego ulubionego,prywatnego więzienia;))czyli bramka zabezpieczająca-baaaaaaaaaardzo polecam dla dzieci, które już chcą włazić wszędzie;))

Paulina - dziękuję! :-) Śliczne masz dzieci! :-)

Kurczę, Mia ma gorączkę... :-( Dostała czopek, ale strasznie marudna... Możliwe, ze jej się ta gorączka przez wczorajszą szczepionkę dopiero dziś pojawiła?

reklama
hehe:-) miałam właśnie pytać o te kolory na piszczelach :)))))))
Cudne dzieci!!!! A tatuś jak się przy tym doskonale bawi hahahhaaa :-D)))
Ja dzięki Mańkowi korzystam z placu zabaw na maksa :-):-):-):-))))) Barierka faktycznie dobra rzecz, ja się rozglądam za taką, tylko właśnie rozporową żeby nie musieć dziur w ścianie robić :tak:

Mary - reakcje poszczepienne mogą wystąpić u dziecka do 3 dni, więc prawdopodobnie gorączka jest ich wynikiem. Obserwuj Mię i podawaj czopki.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry