• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Właśnie dostałam list z decyzją, że mój projekt się nie zakwalifikował... :frown: niby już się z tym pogodziłam, ale jednak :dry:

Właśnie dostałam list z decyzją, że mój projekt się nie zakwalifikował... :frown: niby już się z tym pogodziłam, ale jednak :dry:

Bogusia - jeju, współczuję... :sad: A masz jakiś pomysł, co dalej? Z Ciebie taka kreatywna osoba, na pewno dasz radę, ale domyślam się, ze Ci smutno...

Mia wstała z drzemki z płaczem... Ale gorączka chyba spada, bo już nawet aż tak gorąca nie jest, jak wczesniej. :happy2:
Ja zmykam po kawkę nr 4...

Boogie szkoda i bardzo mi przykro...
Ale jestem pewna że wymyślisz cos innego, jak tylko ochłoniesz. Będę trzymać kciuki:)
A teraz głowa do góry i ucałuj Remisia!!

Boogi - kurczę :-( szkoda, że nie wypaliło :((( Niemniej jednak ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła i zapytała o powody, bardzo grzecznie oczywiście, powiedz, że bardzo Ci na tym zależy ponieważ w przyszłości chciałabyś skorzystać z takiego dofinansowania i dzięki tym informacjom udoskonalisz swój projekt. Niech wiedzą, że jesteś uparta i poważnie do tego podchodzisz ;)) Daj się zapamiętać Kochana :tak:

KUOT pewnikiem zabłądził, albo się zabawia drapakiem SAM! :eek:

monia - kiepsko :sorry2: Niestety będę musiała zastosować metodę, która spowoduje u mnie ból serca i fontannę łez, ale nie mam wyjścia :(( Moje dziecko nie chce nic prócz cycka i zupek :confused: Wraz z upływem dnia staję rozdrażniona i konfliktowa....tak się obawiam kolejnej ciężkiej, nieprzespanej nocy :(
Co do filmiku, to nie mam żadnego :eek: jakoś nie nagrywałam Borisa...będę musiała to nadrobić, wiem :))

Made współczuję nieprzespanych nocy i wierzę że jesteś zdenerwowana pod koniec dnia... szkoda że Borysek taki uparty.. Ale już dwa razy dałas radę to i teraz dasz:))
Jak Kocurkowa Oleńka zaakceptowała brak cyca to Borysek też da radę:)

Dzięki kobietki :sorry2: :*

No w sumie jest uzasadnienie, że: "Zgodnie z przyjętym protokołem z posiedzenia komisji oceny bla bla bla uzyskała Pani 32,5 punktu i tym samym negatywny wynik oceny merytorycznej zgłoszenia. Zgodnie z bla bla bla minimalna liczba punktów jaką należy otrzymać, aby uzyskać pozytywną ocenę mertoryczną wynosi 60 pkt za kryteria merytoryczne." Aplikacja została odrzucona. :dry:

reklama
monia - tyle, że ja mam serce miękkie i wrażliwa jestem na te maleńkie łezki :-( Ale muszę się wziąć w garść dla dobra ogółu :)) Dzięki :)

Boogi - hmmm...trzeba było dać Kuleżance do wglądu zanim złożyłaś, Kuleżanka trochę pojęcia ma, co dwie głowy to nie jedna ;)
Masz gdzieś ten projekt? Możesz mi go przesłać?
Powiedz mi jeszcze, czy klamka już zapadła czy jest jeszcze szansa? Czy jest możliwość odwołać się od tej decyzji? Bo może cholera da się coś wykombinować....?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry