• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie mi tez możesz wysłać. Jak już turki pojadą to mogę zerknąć:)

Przypomnijcie mi jutro (gdybym miała czas zajrzeć) żeby oddychać jak będe mówić. Roiłam właśnie próbę z koleżanką i kazała mi o tym pamiętać bo się zapowietrzam.:dry:

Made ja też z tym miętkich:sorry: więc tym bardzie będe kibicować:-)

KUOTEK :szok: o kurde, ale FILM!!! Muszę to na mojej poczcie pokazać :eek: U Was nawet poczty są fajniejsze :confused:

PACZAJCIE jak daleko zaszłyśmy.......zaraz będzie 11000 :szok: jakeśmy się tu rozpisały :-):-):-) i nadal tak fajnie i nadal bez zmian!!!
Chyba się napiję na tę okoliczność :eek: KARMI!!! :-p

Ostatnia edycja:
Łomatko.... wróciłam obładowana jak wielbłąd z tej zabytkowej poczty mej :szok: Jedna przesyłka, potem druga, potem PACZE, a pani paczkę wyciąga, potem list, a potem jeszcze dwie przesyłki :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ola dosypia w foteliku, strasznie ciekawam rozpakować to wszystko, ale nie chcę jej jeszcze budzić, bo nic mi dziś nie spała przez ząbki chyba...
Zjem se orzeszka :cool2:

Ło matko :szok: tyle drapaków? :szok::szok::szok: Ale poczekać poczeba aż się Oleńka obudzi...Ona taka małosenna :sorry2:
Orzeszek, dobra rzecz :-))))) czeba coś przegryźć przed tym rozpakowywaniem :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dostałam list z decyzją, że mój projekt się nie zakwalifikował... :frown: niby już się z tym pogodziłam, ale jednak :dry:

Boogie Skarbie głowa do góry...trza było wysłać K. do analizy, on w granicach 90-100 punktów dostaje zwykle...
Nie będzie drugiej edycji? Żebyś znowu złożyła??? Pomożemy Ci.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry