• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem!
Niniejszym sprzet do zycia mi niezbedny juz dotarl i teraz siedze i sie bawie! :-D

Maran - duuuuzo zdrowka!

Rurka - jak dobrze, ze Zuzinkowe serduszko cale i zdrowe!!! :happy2::happy2::happy2:

reklama
MADE - One tak pięknie romansują.... :sorry2: chodziłyśmy z Olą po całym domu i szukałyśmy im stosownej płaszczyzny, ale chyba nie chcemy ich nigdzie zostawiać, więc na razie będą romansować na stoliku przy naszym łóżku :-D:-D:-D

Najważniejsze, że już nie miauczą tak rozpaczliwie :-) Od piątku w URZĘDZIE POCZTOWYM NUMER 7 :-D)))))))))))

Ostatnia edycja:
eeeeee.... Robaki najsłodsze na świecie :sorry2: no nic się nie dzieje bez przyczyny :sorry2::sorry2::sorry2: może tak musiało być??? :zawstydzona/y:

mam dziś baaaaardzo nostalgiczny nastrój, taka mieszanka, bo trochę mi przykro z powodu tego listu, na obglądałam się zdjęć mojej kochanej Gdyni, skończyłam przed chwilą oglądać piękny film "Nietykalni", rozmawiałam z mamą przed sekundą i jeszcze ta pogoda, rozkłada mnie to wszystko na łopatki :-(

Boogi - czasami tak jest Kochana, że smuteczki wchodzą z butami, nie pukają......wchodzą i siedzą. Teraz tylko od Ciebie zależy czy pozwolisz się im rozgościć, poczęstujesz herbatą i ciastkiem :)

Kocurku :)))))) widzę, że masz nowy AWATAR :*

MADE......... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: DZIĘKUJĘ :***

POPACZCIE tylko jakie obrazki kuot dostał... zaniemówił z wrażenia :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Zobacz załącznik 465519

CAROLA drapaczek jest niezwykłej urody i dołączył do kociej kolekcji :tak::-):tak::-):tak:
Dziękuję w imieniu miauczących domowników!!

Obrazki cudowne! Zazdroszczę!!!
Nie ma za co Kocurku:))) Oby służyły:)

Pok widziałam, pozwól, że poszperam potem, miałam kuratorkę na głowie...sprzątania itp.

Made, która torebka?

MADE a Tygryska Ola dostała od Swego Boriska?? :-p:-D:-D:-D

BOOGIE ehhhh te smuteczki.... tylko ich nie utucz ciasteczkami, bo Cię przygniotą :sorry2: i broń boshe kawą nie częstuj! :szok:

CAROLA no słodki jest, biała już go wąchała, ale najbardziej spodobał się Bilonowi, który go cały czas rozgryza - na szczęście swymi dwoma neuronami, a nie kłami :-p

Ostatnia edycja:
KUOTKU hehe:-) TAK TAK, Boris wybierał :-p Chciałam wydrukować zdjęcie, ale nie zdążyłam :eek: innym razem :)))

Olivka - właściwie to obie mi się podobują, ale ta żółta to jest taka, ze made by się lansowała jak ta lala :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry