reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mADE A JEST eLIZABETH aRDEN Green Tea Exotic i jeszcze jakiś Sunflower...cena z 219,99 na 49,99, chcę je najpierw wywąchać.
Mam na zbyciu La Perla różowe, ponad pół butelki jeśli reflektujesz?

MADE drogi ten perfum COCO MADE :sorry: Ale widzę moje ulubione nuty w nim :tak:

Ja na Outspoken Avona dojeżdżam do dna właśnie... zostało mi Northern Lights trochę Oriflame i .... pryskacz zielona herbata z Yves Rocher... wsio :sorry: Lepsiejszych nigdy nie posiadałam :-p

Olivka - a za ile? Bo jak niedużo, to reflektuję :tak: Te Sun Flower znam, takie pomarańczowe ze słoneczkiem, bardzo orzeźwiający, owocowy zapach...taki trochę mandarynkowy, super na lato!!!

Kocurku - no drogie są, drogie....ale ja je tak kocham, że oszczędzam i niebawem sobie kupię :-p One na mnie działają bardzo no.......:-)

Made for you za jakiś ładny obrazek przy odrobinie czasu :)))

Kocurku ja mam alergię na perfumy i 99% używać nie mogę... :(

Olivka eee....to by musiały La Perle przyjść jutro, bo tera mam czas hehe:-) Żartuję ofkors :-p Ja Ci OLIVKA namaluję nawet made na golasa :zawstydzona/y:

Niestety, mam paskudną migrenę...przebywanie wśród ludzi zbyt wyperfumowanych lub w złym dniu...gdzie byle zapach mnie drażni...ehhh :(
Co ciekawe męskie na mnie działają odwrotnie...tzn jakieś 5% tylko mnie uczula...

Made akurat jadę do domu po ładowarkę i na pocztę nadać kilka listów. Podaj mi adresik saybciutko:) Mam nawet odpowiedni kartonik :) hehe.

reklama
Kocurku niektórzy nie znają umiaru...ja kilka kropel między moje ''B'' i tyle :)
Made mam, zapisane zaraz jadę :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry