reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK ROBACZKU JAK SIĘ CZUJESZ? :happy:

bardzo dobrze, dziekuje :) jakas zmeczona jestem od kilku dni ale poza tym luz bluz. zasuwam na ile moge. A jak Twoj zen?
POCZKU ale ja tak strasznie nie lubię ćwiczyć cierpliwości :oo2:

tez nie lubie ale w tej sprawie chyba nie mamy wyjscia :sorry:

Aaa szanowne kuleżanki, mam postulat...otóż Ninka się oburza, że NIKT do niej nie pisuje od jakiegoś czasu...więc jakbym mogła poprosić aby ktoś przy okazji podesłał nam karteczkę? Dziękuję:))))

to ja cos przegapilam, nie wiedzialam, ze Ninka lubi pocztowki dostawac (moga byc pocztowki czy o dlugi list w butelce chodzi? ;-)). Wyslij potrzebne dane na pw, to jej wysle w ciagu kilku dni tutejsza, a potem jedziemy do Pl, to moge wyslac i z wwy i z trojmiasta :)

reklama
Przyszłam na chwilę :)

Dziecię śpi, grzeczna bardzo, narzekać nie można. Uczymy się siebie i chyba nie najgorzej nam wychodzi współpraca :)
Co najważniejsze pokazał mi się pokarm, mam nadzieję, że na dniach będzie go bardzo baaaardzo dużo!
Kochane moje dziękuje Wam bardzo za wsparcie, dobre słowo, ciepłe myśli, smsy telefony i za to, że jesteście, wiele to dla mnie znaczy :*

Rureeeeeeeeeeczko!!!
Jak milo Cie tu widziec! Stesknilam sie bardzo! Pokazuj tu Zuzinka czesto, bo napaczec sie nie moge!
Jak sie czujesz?
a czy przez te nadzieje o pokarm mam rozumiec, ze zmienilas plan co do karmienia piersia czy yyy czy co? :)

Będziem cycem karmić :))

Poczku już czuje się lepiej, mam co prawda problemy z szybkim wstawaniem, siadaniem i podnoszeniem się z łóżka ale to podobno normalne 3 dni po cc. Mama zmienia mi opatrunek i rana goi się bardzo ładnie. W przyszłym tygodniu mają ściągnąć szwy.
Jak zeszło mi znieczulenie po zabiegu to myślałam, że padnę, na następny dzień przy pierwszym wstawaniu z łóżka ból był tak wielki, że gdyby mnie mama nie przytrzymała, to zemdlałabym na podłogę... ale jak się rozchodziłam to było już dobrze. Sam poród trwał 30 min- od cięcia do wyjęcia małej minęło jakieś 5. Łukasz wszystko obserwował przez szybę, po wyjęciu Zuzi poprosili go na salę obok to mierzenia i warzenia.
Cewnik, lewatywa i wkucie w kręgosłup nie są takie straszne jak słyszałam- nic nie bolało :)
Ciesze się, że mamy to już za sobą, Zuzia jest już z nami i właśnie posapuje w łóżeczku :))

To co Poczku? teraz Twoja kolej:-D

Rureczko seniorko kochana :)

Nie ukrywam, ze bardzo sie ciesze z Twojego przekonania do cyca :) a co sie dtalo, ze zmienilas zdanie?
No i milo, ze znalazlas chwile, zeby nam cos wiecej opowiedziec! kocie juz mozesz przestac cwiczyc cierpliwosc :tak::tak:
no i super, ze jestes w takim dobrym nastroju i sie czujesz nienajgorzej. a lukasz pomaga? jak mu sie podoba?
beda filmiki z Zuzia? beda? beda? ona taka sliczna jest! takie ma oczka madrutkie!

no teraz rzeczywiscie moja kolej, a potem zizi :) al ja jeszcze troche poczekam. Wlasnie sobie leze i rozmawiam z Zosia i nikt mi pewnie nie uwierzy ale ja jestem pewna, ze udaje nam sie calkiem niezle komunikowac :)

Ostatnia edycja:
Olivka :* bardzo dziękuję :)))))) za Ninkę, za pieski i za zapach :-)) Dotarł w całości w tempie błyskawicznym, jestem zaskoczona sprawnością Poczty Polskiej :eek:

hej ;)

nie no moglam nie nadrabiac , przez was chora jestem na ta posciel hehe i pizamke :)))

maly przed chwila tak banana pchal do buzi , ze w koncu na dywan mi mega belcika puscil :szok: masakra :-D

To ja wrzucę...czyjaś mała stopka :))) I dziewczyny razem poszły spać...
Mój telefon jest nienormalny, jak tylko odblokowuję klawiaturę spływają 10-siątki smsów:szok::szok::szok:

Zobacz załącznik 466057Zobacz załącznik 466058

ale slodko spia ;) Ninka jaka poza hehe

A teraz UWAGA:
BORIS ZOSTAŁ PRZYJĘTY DO ŻŁOBKA!!! :-D:-D:-D))))))))))

super :) gratki ogormne ;)))

jej jaka kruszynka slodka ;) jeszcze raz gratulacje :)
niech wam mala ropsnie zdrowo !!

widze , ze jednak piersia bedziesz karmic ;) super tak czulam , ze sie jednak przekonasz hehe , sama wiem jak bylo u mnie i jaka to magia jest takie malenstwo przy piersi :)))

Karola :eek::zawstydzona/y: wybacz mi tę pomyłkę :sorry:

Kuot Zobacz załącznik 466165 o tu jest dokładnie zdjęcie z rakietą :sorry:

POK ROBACZKU JAK SIĘ CZUJESZ? :happy:

slodziaczek , a jaki skupiony hehe

no i sprawca zamieszania hehe
teraz pol forum bedzie marzyc o poscieli :)

gdyby przypadkiem ktos zamawial cos z tej stronki tchibo z przesylka do PL to bardzo prosze sie ze mna skontaktowac w celu zlozenia wspolnego zamowienia :)
zakochalam sie w morskiej poscieli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podpisuje sie pod !! :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry