• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie:)

Sol kochana GRATULUJĘ i życzę cudownych 9 miesięcy.
Jak dla mnie to jest fasolka,zdecydowanie :tak::happy:

Dziewczyny zajrzę do was po obiadku,teraz jestem zabiegana:)

reklama
Dziękuję wam dziewczyny :-D Ale już miałam kilka takich pozytywnych po których @ przyłaziła więc jak @ do piątku nie przyjdzie - dopiero uwierzę :sorry: Za dużo razy się sparzyłam :-(

nagapalma - a lej na rodzinę - z nimi się tylko na zdjęciach wychodzi i najlepiej stanąć gdzieś z boku coby się odciąć można było :tak: Niech sobie gadają co chcą a wy się cieszcie sobą a dzidzia wyczuje moment i przyjdzie. A badania możecie sobie zrobić - nie zaszkodzi :tak: Moja matka nie wie o moich problemach ani poronieniach - nie chciało mi się potem wysłuchiwać jej nauczycielskiego pierdo... nad moim uchem :-p Jak zaszłam z Karolą to stwierdziła że tą ciążą zniszczę sobie życie. W końcu się od niej odcięłam jak to tylko możliwe i po ślubie aż do porodu widziałam się z nią z 5 razy (tak raz na miesiąc) i nie żałuję tej decyzji - boniu jaki ja spokój wtedy miałam :-D

hejka z rana:tak:.to dzis pospalismy całą 3 do 9.30:szok::-D

sol kochana GRATULUJĘ I WIERZĘ,ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE:tak::-). he ,he no mówiłam,że to fasolka:-D:-D.suuuuperrrr:-)

jsorbek,nagapalma może nieśmiałe te Wasze fasolki są,może wcale nie dostaniecie @.najlepiej gdzieś wyjechać we 2 i się wyluzować:tak:.wcale nie jest prosto mi to mówic ,sama chcę w to wierzyć,bo psychika dużo robi...trzymam kciuki:tak:

ewcia,agnieszka witajcie:tak:.ewcia,no taki teść:angry::wściekła/y:...dobrze,że masz ciągle czas zajęty:tak:,a do sierpnia zleci

Idę się położyć bo mnie boli podbrzusze i napierdziela na wysokości prawej nerki. Po za tym czuję się dobrze prócz alergii :-D

Sol ucieszyłaś mnie z rana, aż mrówki poszły:-D:-D :-D Kreski są widoczne, OBYDWIE:-):-):-):-) Gratuluje!!!!! Trzymam kciuki za dalsze pozytywne wiadomosci:-):-):-)Rozkręcamy się pomału:-):-):-)Epidemia fasolowej trwa:-):-):-)
Dziewczyny z jedną kreseczką nie martwcie, się trzymam kciuku &&&&&&&& za następny cykl.I pozytywne 2 kreski
Sol No do alergologa marsz:rofl2::rofl2::rofl2: ja nie mam alergii a dzisiaj mi drazni noc i ciagle kicham bo taka masa tego ku.... w powietrzu. Maciek na lekach też jakiś rozpulchniony:crazy:
Witam wszystkie staraczki. Pogoda się psuje ale jeszcze nie poda. My nadal w górach u taty. Korzystamy z ogrodu i powietrza bez spalin. Nawet kota wynieslismy do ogrodu i siedział na pniu wierzby zaszokowany, ze jest coś prócz kanapy i balkonu z wro:rofl2:

Witam dziewczynki !!!
Chciałabym bardzo do Was dołączyć . Jestem mamą, moja córeczka będzie miała pod koniec czerwca 3 latka. Niestety jestem po strasznie traumatycznych przeżyciach. 9 grudnia poroniłam w 8 tygodniu - ciąża obumarła. Ale tydzień później spotkała moją rodzinę jeszcze straszniejsza tragedia- zmarła mi nagle mama. Kochałam ją nad życie , a ona nas i moją córeczką, z którą spędzały strasznie dużo czasu. Staram się po trochu dochodzić do siebie. Mąż bardzo mnie wspiera i jeszcze siostra mojej mamy, która nie ma dzieci , bardzo mi pomaga. Stała się dla mnie jak druga mama.
Bardzo chcemy mieć drugiego dzieciaczka i właśnie zaczęliśmy staranka. Mierzę temperaturę i jestem już po owulce. Zobaczymy co z tego bądzie. Liczę,że przyjmiecie mnie do swego grona i że znajdę u Was wsparcie w staraniach i ciąży :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)

reklama
sylvi - zapraszamy :tak:

Dziewczyny - która jeszcze nie ma swojego suwaczka na Liście staraczek a chce mieć to pisać mi na priv datę ostatniej @ i długość cyklu ewentualnie datę ostatniej @ i info ze się udało :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry