• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Kurczę....no musiałam wyprasować na galowo moje dziecko, a tu masz Ci babo placek...tfu....marins :oo2:
I co teraz?

Ostatnia edycja:
reklama
Boogi wybaczysz?

Lecę z córką na przystanek, wracam za chwilę.....bądźcie, bo zwariuję sama w towarzystwie własnego stresu :eek:

Ostatnia edycja:
Kuot :-p ja Wam dam! :-p a to nie można ładnie zawołać Boo??? ;-):-p a nie tam jak wilka :eek: z lasu wywoływać :-D

Remi przychorzył :sorry2: tzn dzisiaj byliśmy u lekarza, pierwsze badanie lekarskie stetoskopem :sorry2: Remi był ciekawy co ta Pani ma na szyi, ale czemu później go rusza i dotyka tym czymś? :shocked2::confused: :-D no nie wiadomo czy to od zębów, czy wirusówka... Ja od czech dni nie byłam w pracy, ale w sumie dostałam inną propozycję i to od zaraz :szok: i już się tam szkolę i chodzę na douczanie się i będę panią kelnerką w przyjemnym miejscu o wdzięcznej nazwie: "Cafe Deptak" :confused::-D:-D:-D:-D

reklama
hahahaha Kuot szkoda, że nie dReptak :-D:-D:-D:-D:-D ale nic tam morskiego, no oprócz naszych roboczych strojów, co to są granatowe( spodnie z czerwonym paseczkiem) i białe (koszulki) :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry