• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BOO w stroju a la marinero :-p

Przepraszam, wołała mnie góra garów :eek: a zmywarka od miesiąca zatkana...

Teraz mnie woła łazienka :eek: gdzie Wy koleżanki...? Ola śpi,robię kawę :cool2:

Ostatnia edycja:
E tam śpi.. beknąć jej się zachciało i zaczęła siadać, po czym odbiła jak ojciec po coli :eek: i już spać nie chce :-p

Łazienka zatem jeszcze sobie poczeka :sorry:

hej kobitki

jak wam dzien mija ? :)

u nas upal !!!!

rurka : wszystko zalezy czy chcesz miec drugie dziecko i jelsi TAK, to kiedy ? czy duzy odstep czasu ( kilka lat powiedmzy 3-5 czy np. tylkO 1,5-2 lata roznicy)
jelsi krotki odstep to najlpeijfaktycznie tabletki plastry, a konczysz produkcje lub chcesz odczekac przynajmniej 3 lata , nawet 2 w sumie mozna to bardzo wygodna jets spirala !!!!! nie musisz myslec o tym codziennie czy raz w tygodniu itp :)
ja za jakis miesiac zakladam spiralke :)

paczajcie na to :

Załączniki

• kuot.jpg
    kuot.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 34
Jos Karola no właśnie tak nad tabletkami myślę... tylko jak je brać, jak nie wiem kiedy teraz okres dostanę?? Plamienia po cc miałam przez 7-10 dni, teraz nie mam wcale. Do ginekologa dopiero za miesiąc :szok:

reklama
rureczka - ja po cesarce pierwszą miesiączkę dostałam 02.05.2012 r. :-)))
a Borisa urodziłam, jak wszystkim tu zebranym, i w ROZJAZDACH wiadomo :-p
19.09.2011 r. :oo2: ale to też zależy jak karmisz.....generalnie samo karmienie piersią powoduje dłuższy okres bezmałpia :eek: NO!

Myślałam, że jak se popiszę o @ to trochę się uspokoję i zapomnę, ale NIE-e :szok: ojeju ojeju....moje dziecko jeszcze tańczyć będzie przez 35 minut :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry