• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULA Łosiem asz..??????? Ale tam dziecuff produkcja :eek:

Hehe a moja jest malutka, mimo iż na zdjęciach wychodzi kawał rozbójnika :-D Ona jeszcze nosi niektóre ubranka 68 :-)

Ja już piję :))))))) w samochodzie, bo mi dziecię dosypia :))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie - Mia tez, zalezy, ktorej firmy, bo niektore sa naprawde z fajnej bawelny, dosc rozciagliwej, a niektore rozm. 68 sa bardziej jak 62... :eek: Ale juz jest za dluga na 68 tak naprawde i 74 przewaza w szafie. :-):-):-) Bedzie wysoka moja kochana - po tatusiu! :-)

Bogusia - widzialam Cie, mignelas mi dzis tu, na forum! :-) Co u Ciebie? Jak synek - wkrotce roczniaczek sie miewa? :-)

Ostatnia edycja:
Kocie - hehe, a moja ma. :-p Bardzo sie wdaje w tate - jak sledzimy z jego mama jej zapiski, gdy byl maly, to wszystko sie zgadza! :-)

MAry i masz rację-Daniel bardzo szybko przybierał mi na wadze i lekarka też mi pokazywała że za dużo-tylko nikt nigdy nie patrzył jaki długi on jest!!tzn. wysoki-mając obecnie prawie 4 latka przewyższa swojego 5letniego kolegę...Maja nosi ubranka na 82-86 praktycznie bo też na długość szybko wyrasta. i też sie cieszę,że Mia mimo tej nietolerancji ślicznie rośnie a kiedy zacznie się poruszać samodzielnie, czyt. raczkować, raz dwa trzy sie wyciągnie i nie będzie mocno na wadze przybierać-ja mam wrażenie że Maja zestopowała z przybieraniem, tylko ilość ubranek radykalnie się zmniejsza bo z większości wyrasta;)) a ostatnio ma manię chodzenia za jedną rączkę i mam znów wrażenie że jest lżejsza;))

Ja też mam wrażenie, że Ola lżejsza się robi, a nie cięższa :eek: to chyba dlatego, że tak przywiera i trzyma się mocno, jak ją noszę moja małpeczka :sorry2:

MARY Ola nam się w tatusia wdaje całkowicie, nad czym oczywiście ubolewamy :-p:-p:-pŻebyś Ty widziała jaki ona ma długi język :szok:

MAry i masz rację-Daniel bardzo szybko przybierał mi na wadze i lekarka też mi pokazywała że za dużo-tylko nikt nigdy nie patrzył jaki długi on jest!!tzn. wysoki-mając obecnie prawie 4 latka przewyższa swojego 5letniego kolegę...Maja nosi ubranka na 82-86 praktycznie bo też na długość szybko wyrasta. i też sie cieszę,że Mia mimo tej nietolerancji ślicznie rośnie a kiedy zacznie się poruszać samodzielnie, czyt. raczkować, raz dwa trzy sie wyciągnie i nie będzie mocno na wadze przybierać-ja mam wrażenie że Maja zestopowała z przybieraniem, tylko ilość ubranek radykalnie się zmniejsza bo z większości wyrasta;)) a ostatnio ma manię chodzenia za jedną rączkę i mam znów wrażenie że jest lżejsza;))

Paulina - no wlasnie, przeciez ona jeszcze nie raczkuje, nie chodzi, ale jak zacznie, to juz bedzie wolniej przybierala. Wczoraj w przychodni przyszla starsza, bardziej doswiadczona siostra srodowiskowa do tej, co mi tymi wykresami machala przed nosem i mowi, zeby zostawic dziecko w spokoju! I ze za jej czasow takich glupot nie wymyslali! :-D

MARY Ola nam się w tatusia wdaje całkowicie, nad czym oczywiście ubolewamy :-p:-p:-pŻebyś Ty widziała jaki ona ma długi język :szok:

Kocie - Mia w tate tez, wszyscy to mowia! :-D

Zmykam sobie jakis obiadek przygotowac. M. udupiony dzis w biurze na dluzej, ale na szczescie tylko nieco dluzej. Tak czy siak dzis obiad serwuje mu firma. :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry