• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bogusia - widzialam Cie, mignelas mi dzis tu, na forum! :-) Co u Ciebie? Jak synek - wkrotce roczniaczek sie miewa? :-)
:-) a dziękuję, trochę choruje, tylko nie wiem, czy to z powodu zęba, czy wirusówka jakaś się przyplątała :confused::dry:
ale był dziś ważony i szczuplutki jest 8,670 :sorry2: a mi się wydawało, że trochę ciężej mi :eek:

KAROLAAAA!!!
:sorry2: Dotarła do nas paczka! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: C U D O W N E!!!!!!! A Miś robi furorę :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jeszcze raz baaaaaaaardzo dziękujemy!!!!!! :***;-)

reklama
Kocurku :* Bardzo dziękujemy za kciuki :)))) No egzamin trwał dwie godziny lekcyjne :sorry2: Wyników jeszcze nie ma, może jutro się dowiedzą...w każdym razie Szanowna Komisja długo debatowała :confused:

Mam KAWĘ i zamierzam ją łapczywie wypić :eek:

hahahhahaaaa :-D))) szybko zasiadam i czekam :-p

Mary - po ukończeniu 3 klasy szkoły podstawowej są egzaminy do szkoły baletowej. Na początek obowiązkowy przegląd kośćca przez lekarza ortopedę, który decyduje o dopuszczeniu dziecka do egzaminu praktycznego, ale nie tylko. Komisja ocenia całokształt, nawet proporcje czaszki :/
Dziecko musi być bardzo sprawne fizycznie jak również dobrze się prezentować....musi mieć doskonały słuch i pamięć :)) Szkoła trwa 9 lat, kończy się maturą i dyplomem tancerza. Moja córka jest teraz w klasie 4 co odpowiada 1 klasie gimnazjum :))

Ostatnia edycja:
reklama
Made :szok: to Twoja córka ma wielki talent :tak: tym bardziej trzeba za każdym razem trzymać kciuki :sorry2:

Kuot masz jakie marinero dla Boo :-p:-D

Karola zdjęcia zrobię, tylko dam kolację temu małemu gadowi, co mnie za włosy ciągnie, za baczki sobie upodobał ostatnio :dry::eek:

Ola :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: Boo jest zachwycona :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry