• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulinka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)

Kocurku Oleńka cud miód - do twarzy jej z zielonym!!!!!!!!!!!!!!! A te zdjęcia robisz super!!!!!!!!! No i jej minka zawsze mnie urzeka! Jest taka oryginalna ta nasza Oleńka, że szok!!!!!!!!!

Lilu :* ja Ci chciałam bardzo podziękować, że Ty made nie ograniczyłaś owoców, bo ja bez tych witamin to cienko bym funkcjonowała :-))))
MNIAM MNIAM MNIAM MNIAM :-p

Mary - po ukończeniu 3 klasy szkoły podstawowej są egzaminy do szkoły baletowej. Na początek obowiązkowy przegląd kośćca przez lekarza ortopedę, który decyduje o dopuszczeniu dziecka do egzaminu praktycznego, ale nie tylko. Komisja ocenia całokształt, nawet proporcje czaszki :/
Dziecko musi być bardzo sprawne fizycznie jak również dobrze się prezentować....musi mieć doskonały słuch i pamięć :)) Szkoła trwa 9 lat, kończy się maturą i dyplomem tancerza. Moja córka jest teraz w klasie 4 co odpowiada 1 klasie gimnazjum :))

Mademoiselle - WOW!!! Ale masz zdolna corke!!! Super!!! Bardzo jej zycze zdania tego egzaminu! :-)

LILU zdjęcia to miłość kuota... :rolleyes: i jak tylko będzie miał więcej czasu, to bierze ciężki sprzęt w obroty :tak:

BOO Remiś już pojedzon...? Przytupuję z niecierpliwości... :-p

MADE jak mnie zatkało, tak nie chce odetkać :eek: Ja to bym się nigdy nie dostała... proporcje czaszki mam na pewno nie jak cza :-p:-p:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry