• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oOoO !!! EWCIA :-) witaj witaj bardzo ciepło! Ee coś Ty..! Ja to mam raj na ziemi teraz, bo zabrałam cyca i mała w nocy śpi, a potrafiła się co godzinę budzić i cycolić :eek: Na kolejny etap muszę widocznie znowu cierpliwie pozekać - ciekawe na co najpierw - na samodzielne spanie w łóżeczku, czy na zasypianie o 20.00 :confused:

Co u Ciebie słychać?

Idę znowu paczeć :cool2:

Kocurku - Boris właśnie w tej chwili padł :sorry2: wycia było co nie miara...dostał 100ml herbatki i śpi...............uffffffffffffffffffffffff

Boogi - no wiem, ja też przy Borisie spinam włosy, ale jak go spacyfikuję i pozapinam szelkami w wózku, to lans z wiatrem we włosach na całego :-)

Uuuuu późne zasypianie to JA mam z Olą w pakiecie, co to Borisek ponawymyślał... :confused: A bo on pewnikiem o cyca się tak awanturował.. :eek:

PAULA haha śliiiczniasty!! Na drugiej fotce od razu starszy o dwa lata :-D

Jeszcze się nie napaczyłam na główki bez ćapećek i te rozwianowłose :cool2:

Ostatnia edycja:
Kocurku, hehe, a no to jak bez cyca, to już sukces;-);-) choć u nas obyło się bez awantur, mały sam zrezygnował:sorry2: nie byłam na to za bardzo przygotowana, ale co zrobić... po paru dniach jeszcze chcial, ale już nie dałam, ale za bardzo nie nalegał:no:

Kocurku, Just, a u nas leci dzień za dniem chyba jak u każdej;-);-):tak:
mały jest kochany choć ma swój charakterek, oj ma! ale póki co dajemy radę:-p

Paulina, Daniel "bez włosków" wygląda na o wiele starszego ;)

reklama
Jutro na 10 do nowej pracy, jeszcze szkolenie, ale już więcej godzin :sorry2: chyba muszę iść spać, bo o 6 i tak pobudka i już nie pośpię :eek: no co to za polityka, żeby nie lubić dłużej pospać :dry::-D muszę to dobrze zapamiętać i jak Remi podrośnie, to przypomnę mu te pobudki o 6 rano :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry