• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kout żaden zwierzak nie ucierpiał dzisiaj;))) jejuś sama byłam zdziwiona ile włosów ma ten mój syn na głowie...jutro zrobię mu lepsze ujęcie;)))

echhhh czekam na wolną łazienkę.....

Dzien dobry!

Kto sie ze mna kawki napije?
U nas chyba cos jest na rzeczy z zebami, bo moje dziecie cierpi na bezsennosc! :szok::cool: Albo co gorsza cos z brzuszkiem znow!!! :eek:

Bogusia
- &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowa prace! Remik sliczny i mama tez! :tak:

Mademoiselle - sa juz wyniki egzaminu Twojej corki?

Pojechałam, przyjechałam, skrótem A4 raz dwa się jedzie, potem mały objazd i cały korek do mojej Leśnicy mam gdzieś :-p Trochę posprzątałam i jestem z kawką :)

MARY oo ale, że co..? Mało spała czy się budziła Mia?

LILUŚ a będziesz dzisiaj.... :hmm:

EWCIA a Ty z pracy nadajesz, czy jak? Bo ja już NIC nie pamiętam :no: no wiesz... wiek ... :-p

Kocurze - budzila sie duzo, a tym samym malo spala. Kolo 4 zajrzalam do niej, bo poplakiwala i postekiwala, a ona lezala z otwartymi oczkami, zupelnie obudzona i wpatrywala sie we mnie... :zawstydzona/y: Nie wiem, moze brzuszek, moze zeby... :eek::confused: Jakas taka przestraszona mi sie wydawala troche... :eek: A jak u Was?

Dzień dobry :)))

Mary - a co Ty tak kombinujesz z suwaczkami? :-p Wyników jeszcze nie ma, może się dowiedzą na klasyce, ale to też nie jest powiedziane....Dziękuję za zainteresowanie :*
Ja bym stawiała u Mii jednak na ząbki :/ to może trwać i trwać.....niestety :((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry