• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARY może idźcie na spacerek...? :sorry:

RURECZKA a może to jakieś rewolucje hormonalne... jak zabrałam Oli cyca, to trzy dni miałam takie przeboje, jakich nigdy nie miałam :eek:

Dobra, nie ma to tamto, spadam na rowerek poki Mia spi, a robotnicy chwilowo nie wala mlotem! :tak: Ze tez ja mam jeszcze energie po tej "cudnej" nocce... :eek:

Bede potem na kawke nr 4! :-)

dobry dobry

moja nocka też jakoś dziwna, mała się budziła a po 6 zrobiła dzień;))coś cieplejsza jest...i marudzi...czyżby górne jedynki się szykowały???

pozdrawiam wszystkie kobietki!

MARY Ostro działa moja aktywistka - ona zawsze ma coś do zrobienia :-D teraz przesuwa swojego konika po podłodze, a poza tym dziś uczy się raczkować i pełzać, stanie już jej się nudzi :-p

No i d***!!! Popedalowalam cale 7 minut i znow zaczeli z mlotem!!! Wiec Mia sie obudzila i mi teraz pipczy! Szybki prysznic wziety i idziemy na spacer, bo mnie tez zaraz cholera trafi w tym halasie!!! :wściekła/y:

Milego poranka/poludnia!

reklama
Kocie bardzo możliwe... teraz odpukać nic się nie dziele, jedynie lekko mnie mdli:eek:
Pogodę mamy paskudną, a tak chciałam iść na spacerek... Zuzinek śpi w wózku, ale to już długo nie potrwa:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry