• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie martw się RURECZKO i tak Zuzinek urodził się w najlepszą możliwą porę roku :-)

My z Olą przesiedziałyśmy parę ładnych m-cy w domu, bo raz - pogoda, a dwa - płacz, płacz i jeszcze raz płacz, jak tylko Olę się położyło :sorry: Za to teraz nadrabiamy będąc prawie cały czas na dworze :-)

reklama
Kocie ja Ciebie szczerze podziwiam, że tak ładnie dawałaś i dajesz radę, jak Oleńka nie spała tyle w ciągu dnia... jak Zuzinek marudzi czasami po 2 godziny to mam wrażenie, że to trwa wieczność :szok:

Moja fizyczność tłuszczow-brzuszna mogła by bardzo ucierpieć, nie mam nic przeciwko:-D

edit: Kocur jaki chudy
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

Ostatnia edycja:
Eee rączki to zawsze chude miałam :-p

A poza tym nie jem cukru, tłuszczu i produktów z mąki pszennej oczyszczonej :sorry: No może nie WCALE, ale bardzo ograniczam :tak: W ciąży sobie trochę pofolgowałam, miałam 20+ :eek: Mnie nic nie może ograniczać - ani ciuchy, ani wysokie obcasy, ani własne ciało :sorry: Lekkość i mobilność to podstawa, inaczej wpadam w frustracje i depresje :-p Teraz czas na ćwiczenia, tylko jak i kiedy... :confused:

Czy wiadomo, gdzie MADE tak pognała..?????

I gdzie jest CAROLA na kawę???????

I dlaczego POCZEK nie zdaje relacji z pobytu w ojczyźnie ?????

I jak sobie daje radę WIOLA z dwójką....... czy lepiej się czuje już ??

Pranie teraz... i znowu kurde pudła się walają wszędzie ://

Ostatnia edycja:
Cześć.
Wniosku nie złożyłam wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśnie sie skanują dokumenty:((
niech to cholerstwo juz pójdzie!!!!!!!!!!!!!!!!

CAROLA eee hehe...nie jest tak różowo - duużo wyrzeczeń, a i pokarało mnie pucułowatością oblicza :eek: Jak tylko cośkolwiek utyję na ciele, to na twarzy od razu dwa razy tyle :dry::-D:-D

MADE no nareście!!! To idę nastawiać czajniczek i pijem... Ja za pół godziny znowu muszę się pozbierać do kupy :sorry:

A gdzie Ty KUOTKU taka pozbierana będziesz szła? :eek: Kawka już jest! :))))

Olivka - kurde, Ty to masz z tymi zębami niewesoło :hmm: ja to u dentysty byłam ze dwa lata już będzie :eek: i tylko na przeglądzie :))

Odnośnie tycia, to u mnie też wszystko wyłazi na wierzch :oo2: JEstem jak księżyc w pełni :zawstydzona/y:

reklama
CAROLA no czymaj się dzielnie u sadyyy...yy dentysty :baffled:

MADE ano po Kamila będę jechać, muszę o 14 wyjść, żeby zdążyć na 14.25 :)) I jakieś jedzenie upolować czeba :// Nie chce mi się gotować, skoro wczoraj nie gotowałam :P

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry