• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made Muszę tam dzisiaj pójść, ale na krócej, bo mam jakieś dokumenty jeszcze podpisać, ale teraz o niebo lepiej się czuję, bo spałam kamiennym snem ponad dwie godziny, w tym czasie Remi był z dziadkiem i tylko to mnie uratowało :sorry:

jak ja nie lubię chorować :dry::baffled::angry:

Jestem jednak na chwilę!

Kocurku już Ci napisałam - rewelacyjnie wyglądasz na tych zdjęciach gdzie taka załamana siedzisz......A powiedz co jesz jak nie cukry tłuszcze i mąkę? Bo ja w sumie to prawie tylko takie rzeczy jem :-(:zawstydzona/y:

Ach Made mądre rzeczy piszesz o tych prezentach i w ogóle....u nas niestety polecieliśmy z prezentami na maksa......troszkę wina w tym babci.......i Maciuś prezentem potrafi cieszyć się tylko przez chwilę - potem całkiem traci zainteresowanie...Jakby tylko moment otrzymywania był wartościowy....

Boogie
kuruj się SŁONECZKO nasze! Możesz pod ciepłą kołderką poleżeć troszkę?????????

Pozdrowienia od Wioli!!!!!! Internet jej nie działa. A z Franiem coraz lepiej. Pięknie się przestawił na cycusia. I smoczusia też ciągnie :tak::tak::tak:

Lilu - wiesz...bo mnie przerażać zaczęło, jak mojej siostry syn cieszył się tylko z prezentów z logo NIKE ewentualnie ADIDAS, i dobrze jakby to było z nowej kolekcji i powyżej 100,00 zł. Balbinka - jego siostra, też zaczyna oceniać pod kątem firmy i kosztów zakupu :hmm: ale nie to jest takie smutne, smutne jest to, że moja siostra na to przyzwala :/ dzwoni do mnie i mówi, że Balbinka chce coś z kolekcji LITTLE PONY, ale mam uważać, bo zdarzają się podróbki, a Balbinka się podróbkami nie bawi....musi być na nodze napis :szok: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MASAKRA!!!
Dziękuję za pozdrowienia i informacje o Wioli :* Uściskaj Ją bardzo mocno i przekaż, że tęsknię okropnie i wypatruję zdjęć Frania i Iwonki :)))

My już po obiedzie :))

Boogi :-D CZEKAM!

Olivka - o cholera! DUŻO!!! :sorry: Jak ja się cieszę, że nie mam problemu z zębami :)) Mam nadzieję, ze moje dzieci też mieć nie będą.

Złożyłam, złożyłam la la la lala la
w terminie nawet i mam już potwierdzenie że dostali:))
Wracam do żywych i pijących kawę w Waszym zacnym, niepowtarzalnym i unikalnym Towarzystwie:)) I nawet rozmawiać będę:)))

Ale od jutra, chyba że wieczorem nie padnę (a pewnie padnę bo dziś mało strasznie spałam bo jak skończyłam poprawki do projektu to dzieć postanowił mieć przerwy w spaniu...)

reklama
cześc Babki
czasem cos poczytam, ale nie jestem oststnio na bierząco... u nas było ciepło - słonecznie to w zeszłym tygodniu chodziliśmy wiecej na spacerach a ten tydzień - poczatek ładny a od wczoraj popaduje wiec wiecej w domu... Ala ma na cos alergie bo całe polisie czerwone i nie wiem na co bo jej nigdy nic nie uczulała... może cos sie pyli? Bo chyba nie na zarcie?? a płyn do prania ciagle ten sam... Mai zeby wychodza dalej ale już blizej niż dalej bo jeszcze 6 szt zostało i bedzie miec pełne uzebienie... Mąż jutro sie dowie czy dostał awans bo aplikowały 3 osoby wiec ma konkurencje no a ja... ja dalej na diecie... 5 tydzień minie w poniedzialek i 6 kg ubyło wiec idzie dosyć dobrze, zwłaszcza, że jedzenie dobre i nie monotonne :)

zdjecia powstawiane kocura i zdje sie Remi też mi mignął, widziałam i pozostaje mi tylko Was skomplementować boście super są :)

u nas zasadniczo tez nie obchodzimy wszystkich świat kalendarzowych, ale na dzień dziecka kupilismy Ali Kena dla Barbie bo juz od urodzin go chciala bo Barbie ma dziecko i to mial być tatuś dla dziecka ;-) no a dla Mai to nigdy nie wiadomo co kupic bo ma zabawek multum po Ali wiec nabylismy maszyne do robienia baniek... no i tyle... ja oststnio dostałam od moich dziewczyn na dzien matki srebrne serce na łańcuchu z czarnym błyszczącym kryształem swarovskiego ale mi sie spodobało :) trafili w mój gust :) no to chyba tyle co u nas...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry