• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe a mi jest właściwie wsio jedno co jem, byle nie tłusto i słodko i mącznie :-p Jedzenie tylko wtedy sprawia mi przyjemność, gdy jest w restauracji, albo gdy mam gości, piękny stół, świece, dobre piwo lub wino.... :sorry: No i z banalnych spraw, to do filmu muszę coś przegryzać :-D

reklama
Wiecie co? Otworzyli u nas nową Aptekę, a tam taka kosmiczna maszyna co wszystko mierzy, no i się skusiłam, a dodam, że za darmo mierzy :-D)))
Niby te BMI fajne, wszystko pięknie, cacy, a tkanki tłuszczowej za dużo :sorry: i to mi właśnie przeszkadza...Ale to było dobry miesiąc temu, nawet sobie zachowałam wydruk dla porównania...tylko się boję :zawstydzona/y:

KUOTEK - no niby wszystkie wymiary w normie, ale tkanki za dużo....serio :zawstydzona/y: Jutro pójdę zobaczyć, czy coś nie lepiej....może to wina tych cycków była...? :eek:

uuu widzę że temat wagi-drażliwy jak dla kobiet;)))

ja ważę 59-60kg przy 163-164cm wzrostu...chciałabym skorzystać z takiej maszyny jak Made ale nie mam tu możliwości...fajnie jest chudnąć....tylko cyczków mi brak-80B już znika i robi się małe 75B!!!!!!!!!!!!!!!!!tego nie lubię...

Jutro pójdę i porównam :eek: jak będzie tyle samo, to już żadnej maszynie nie uwierzę....bo galotki mi zaczęły z dupki lecieć :eek: i cycki też jakby ciut mniejsze :zawstydzona/y: choć nadal "C"

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry