• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ależ mamy gusta cyczkowe;-)

jej zaraz 5 a mała śpi...nic będzie trzeba budzić bo kto potem będzie w nocy spał???dziwne,że na spacerku nie zasnęła tylko dopiero w domku??...

Made Maja ledwo na oczy widziała, ale nie...twardo siedziała w wózku;)))spacerujemy już tym drugim wózeczkiem, x-lander wyprany, wystawiony i jak dzisiaj dobrze pójdzie to wieczorem pan po niego przyjedzie;))) poproszę o kciuki-będę mieć jeden problem z głowy;))
Maja uwielbia spać w tej spacerówce loola w domu...potrafi kilka godzin w niej przespać, tylko potem jest problem...zasypia TYLKO w niej, nawet na noc, więc męczymy się ze spaniem w łóżeczku w ciągu dnia a wieczorem ładnie zasypia na łóżku a potem hyc do łóżeczka;)

A właśnie PAULA, widziałam ten wózeczek na Allegro, bardzo ładny :)) i te gratisy atrakcyjne :))) Super! Trzymam kciuki za udaną transakcję :tak: Ja dopiero mam zamiar Borisa uczyć łóżeczka :sorry: wciąż śpi w wózeczku, a w nocy ze mną na łóżku :zawstydzona/y: Oj ciężko będzie....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry