• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pan który dzwonił był baaaaaaardzo zaaferowany, ich pierwsze dziecko-chce przyjechać żeby go obsługi nauczyć;))) nie wiedział co to znaczy adapter;))) a zestaw fajny, spokojnie dla 2 maluchów jeszcze starczy...aha a pan chciał właśnie fajny terenowy wózek;))):tak:

reklama
Frustracja :dry:
Szanowny przyjechał dziś przed 15 i..... śpi :dry: Na tle charakteru jego pracy i CHARAKTERU JEGO to już przeszliśmy swoje... i czasem mnie nadal trafia :dry:

reklama
Poczytałam Wasze wymiary i wagi i stwierdzam, że przy mnie to Wy niezłe drobiazgi jesteście........Maleństwa moje..........:eek::eek::eek:

Made wysłałam Wiolce Twoje buziaki!

Kocurku a Pan tylko na jeden dzień przyjechał czy jak? Jakie plany mieliście???

Ja też lekko sfrustrowana, bo po kąpieli zauważyłam na plecach Martynki dziwny ślad, niestety w kształcie kropki. Do niedzieli zeżrą mnie nerwy, a jak będzie ospa to się załamię. Jak już ma być to niech chociaż do poniedziałku poczeka :crazy:

Aha u nas już od dawna nie ma spania na dworze - za to jest wycie w wózku. Więc jednak stwierdzam, że jak dziecko śpi na dworze to duży luksus. Dla mnie teraz spacer to zawsze harówa i stres. I do domu to już niosę Martynkę w nosidełku, a wózek pcham czyczkami dosłownie. :confused2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry