• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mademoiselle - bo ja sie szybko nudze! :-p Tez podejrzewam zabki... Slini sie na potege, pcha wszystko do buzi, no i dziaselka sa nabrzmiale... :zawstydzona/y:

Cholera jasna, zaraz mnie szlag trafi!!! :wściekła/y: Ledwo mi dziecko zasnelo, a ci robotnicy sie tak tluka, ze mi malo leb nie peknie!!! :wściekła/y::growl:

reklama
KUOTEK - z córką czy z Borisem? :-))))

Mary - nam zębole też dokuczają :hmm: mamy dwa, a gdzie reszta? :szok:

Uciekam na jakiś czas....mam ręcznik na głowie, krem na twarzy, majtki i nic więcej :eek: a o 10:43 autobus :szok: jejku....nie zdążę.....będę zaglądać :)))

Mademoiselle - jeju, wspolczuje, oby sie szybko wykluly...

Kocurze - o, masz! Ten Wasz Bilon... Szczekaty egzemplarz sie Wam trafil? Bo ja mialam labradorka, ktory nie szczekal... ;-)

No i do jasnej ciasnej juz mi obudzili Mie!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Uzylabym slowa niecenzuralnego, ale chyba nie wypada...

MARY tak to mi się Bilon odwdzięcza za to, że go w necie wyszukałam, kupiłam, wychowywałam, w nocy parę razy wstawałam - a to jeść, a to siusiu, a to przytulić :dry: i tak przez pół roku jak mieszkał ze mną :eek: ZERO wdzięczności, mówię ci :dry::-p

RURKA A Zuzia chociaż spokojna..?

reklama
MARY tak to mi się Bilon odwdzięcza za to, że go w necie wyszukałam, kupiłam, wychowywałam, w nocy parę razy wstawałam - a to jeść, a to siusiu, a to przytulić :dry: i tak przez pół roku jak mieszkał ze mną :eek: ZERO wdzięczności, mówię ci :dry::-p

Kocie - taki niewdziecznik? Tak to jest z facetami... :zawstydzona/y: Nasz malo, ze nie szczekal, to sobie padl w wieku 3 lat... Jakis nietypowy?...

Nosz, zaraz ich tam pojde zbluzgac chyba!!! :growl: Tluka sie, dupki zoledne, az dom sie trzesie!!! :wściekła/y: Co mala przymknie oko, to zaraz huk!!! a kto ich prosil o nowe rynny?! Mnie tam stare odpowiadaly!!! :crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry