• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made odnośnie głośnych i hałasujących zabawek, to Remi wczoraj dostał od wujka kierownicę rajdową... No wszystko ładnie pięknie, bawił się nią i podobały mu się przyciski, ale czemu to cholerstwo takie głośne???? :baffled::szok: za taką cenę, bo niechcący zobaczyłam metkę, 49zł kupił, że tak powiem szajs.... :dry::no: i nigdzie nie ma przyciszenia :baffled:

reklama
Boogi - ja bym już wyjęła baterie :-D))))) MAniek dostał taką farmę ze zwierzakami, naciskasz i wyskakują zwierzaki....jest kuń i świnia i kura i baran......i jak on mi to wszystko ponaciskał to myślałam, że zwariuję.....lubię wieś, ale bez przesady :))) Teraz wszystkie zwirza wyskakują bezgłośnie :-)

carola : super ze poszlo szybko i bezproblemowo :)

boo : albo naklej na "glosniki" groba mocnoklejaco tasme klejaca ( taka zbey remik jej nie zdarl, np. budowlana), przyciszanie bardzo efektywne!!!!

za 15min wychodze po L. i mam mokry leb ... i wlasnie kawa sie parzy :)

BOO jak ładnie... :sorry2::sorry2::sorry2: :*

MADE hmm... mailem może...? Chyba, że za duży...:szok:

JOS toś mnie zagadnęła
:-D
Nie mogę powiedzieć, że się wcale nie udziela
;-) G robi dużo i szybko, jest zadaniowy, logiczny, strategiczny, ale w sprawach domowo-kuchenno-dzieciowych się jakoś niespecjalnie realizuje :-p Za to jest duszą towarzystwa, ze wszystkiego sobie żartuje - w przeciwieństwie do poważnego kocura :dry: - i co najważniejsze: nie jest agresywny wobec nas :sorry2: Po tym aniele, który mi sprzątał, gotował i romantycznie czas ze mną spędzał, ale nie liczył się ze słowami i czynami - TEN mój niepoprawny G. bardzo mi odpowiada i nie chcę innego :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry