• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
HIP HIP HURRRRA! HIP HIP HURRRRRA, NIECH ŻYJE VICTORIA!!!! :cool2: MOJE SERDECZNE GRATULACJE MADE :-D Nocki bez cyca też gratuluję! Pięknie! My przez szpital mamy i chorobę jesteśmy 3 świetlne lata od takiego sukcesu :baffled::dry:

Lilu A sio! A sio! A sio! PLamy plamiska od naszej POMARAŃCZKI!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A Kuot! Remi przebij dziś Olę :szok: bo pobudka była o czeciej czydzieści :baffled: zabawa, marudzenie, gryzienie, bicie i rwanie włosów z głowy matki doprowadziło matkę do ostateczności, a SZLAG mnie mało nie trafił :zawstydzona/y::dry: no ja już wymiękam, dlatego Tobie należy się kobieto ORDER, za te wszystko SAMA i wychowanie Oli :sorry2::tak::tak::tak::tak::tak: ja już zaczynam złoto składać na ten order :-p

Józefino proszę ucałować oba lica synów swoich od cioci Boogie :* :-) dla Ciebie też buziak, tak mało Ciebie teraz, o zakupach tak mało piszesz :-p:sorry2::-D

Monia
czekam na filmik :cool2:

Asionek ZAZDROSZCZĘ WAM MORZA :dry::dry::dry::dry: :-p;-)

mARY Trolla ucałuj :* :-)

Wiola tak się cieszę, że wraca do was harmonia :tak::tak::tak: oby tak dalej!

Karola CAŁA MASA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :cool2:

czy coś jeszcze? :confused:

najważniejsze..

Nasze Robaczki małe i większe,

raczkujące lub leżące,

chudzinki i okrąglinki,

te w mamusie i te w tatusia

bądźcie w każdym dniu swojego życia

szczęśliwe, pogodne i zdrowe!
:sorry2:

Tego ciocia Boogie życzy :-D a na dokładkę serwuje słodkiego buziaka w sam środek czółka! :cool2: ​:*

lil : dzieki !!!! ciesze sie BARDZO ze u wiolki wszystko sie dobrze uklada :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bardzo pozytywne wiescie !!! jupi jupi jup ! :)

a u nas nic nie jets gotowe, remont rusza dopieor oK.16 czerwca po koncowym popdisaniu, ale wszystko trza wybrac, zamowic parkierty kafle farby i inne
zapisac poldka do nowej szkoly i wiele wiele innych ... ostatnie tygodnie sa wypelnione organizacja zwiazana praktycznie wylacznie z przeprowadzka !!!

kuaot : ty sama wychowujesz w tygodniu, ale G. chyba w weekend nie pracuje ? czy pracuje ? a jak jets w domu to ze tak sie wprost zapytam : sie udziela ?
bo ja mam podobnie w tygodniu jetsem niczym smaotna matka, nie liczac ewentualnie wiecozrnego rozwieszenia prania, wyniesienia smieci czy opustoszenia/zapelnienia zmywarki
za to w weekend nie ma przebacz :)

made : gratulacje zatem zdanengo egzaminu !!! :)

hahahhhahhahahahaaaa :-D))))))) KUOTEK, kcesz się zakochać we mnie? :)))))) a jak ja mam Ci ten filmik przesłać?

Aaaa...OLIVKA już po rozprawie, a właściwie nie, bo sędzina oddaliła pozew :)) OLIVKA się cieszy i zmierza ku pracy, zasiąść do laptopa :))))

Boogi - pięknie......:*
Bardzo dziękujemy :-)

Ostatnia edycja:
Boogie filmu nie będzie:dry: bo nie mam jak:((

za to czekamy na film z Made w kąpieli:tak:

To dziś chyba wogóle jakaś nocka do kitu była jak one wszystkie te maluchy tak....

chcecie zobaczyć jakie cymbałki kupiłam?

No, jestem.
Popedalowane, pofitnessowane, a dziecie nadal spi. :happy2:

Mary - jakie owocki dajesz Mii? Boris niespecjalnie za owocami jest :sorry2:
A w ogóle to chciałam się pochwalić, bo to druga noc bez cycka :zawstydzona/y:

Mademoiselle - a jakie tylko znajde - rzecz jasna, sloiczki, bo nie mam pewnego zrodla warzyw i owocow... :-) Mia lubi bardzo. Ostatnio upodobala sobie banana z mango. :blink: Gratuluje bezcyckowej nocy!!! :happy2:

MARY to widzę, że Wy macie podług grafiku :-D
Ja bym mojej w życiu nie ruszyła, gdyby sobie sama rozrabiała:-p

Kocurze - ja juz zdazylam poznac zachowanie Mii, nawyki, znaki jakie mi daje... :blink: Wiem, po jakim czasie bedzie zmeczona i bedzie dawala znak, ze juz czas na drzemke. Mamy juz wypracowana dzienna rutyne, ktorej trzymamy sie w 90% (bo wiadomo, ze czasem cos wyskoczy nieprzewidywanego) i nam to odpowiada. :tak:

Mary fajnie masz z tym że na zmianę wstajecie:) może kiedyś.... chociaż dziś jak wymiękłam to tatuś juz usypiał więc tez nie jest źle... ale jakby tak całą nocke wstawał a ja nie......

Monia - fajnie, ze tez u Was tata wstaje do malej! :-) To jednak wazne! Ale z drugiej strony fajnie miec fajna rutyne z dzieckiem, by w razie, gdy tata jest niedyspozycyjny, dac sobie rade z maluszkiem bez problemu. U nas jest tak, ze M. wstaje raz, potem ja, a jak jestem padnieta i nie daje znaku zycia, to wstaje cala noc - o ile jest taka noc, ze trzeba... Poza tym daje Mii poranne mleczko (je miedzy 4.30 a 7.30, zalezy jaka ma noc i kiedy sie obudzi ;-)). No i do jego zadan nalezy usypianie Mii i wieczorne karmienie. Gdy mnie sie zdarza jakis slabszy dzien, czy zafluczala jestem, to bierze Mie na spacer, albo do swoich rodzicow w odwiedziny i daje mi kilka h na sen lub odpoczynek. Tu jest tak, ze rola taty jest tak samo wazna, jak rola mamy. Chyba czesciowo dlatego, ze dostali duzy przywilej - dlugi tacierzynski. :blink: Tak wiec na M. narzekac absolutnie nie bede, bo bardzo mi pomaga.

mARY Trolla ucałuj :* :-)

Bogusia - dziekuje, jak tylko wstanie! :-) A Ty pogiglaj swojego mezczyzne! :-)

Chyba wybiore sie z Mia do miasta. Musze jej kupic jakis zel na dziaselka oraz zamowic zapas Nutramigenu na miesiac. Pogoda OK, chlodnawo, slonko jest, wietrzyk jest - mozna isc. :-) Ale najpierw poczekam az sie moje malutkie i kochane obudzi. :-) Wlasnie buszuje w necie w poszukiwaniu kilku fajnych zabawek dla niej z okazji Dnia Dziecka. :-) Ufff, dobrze, ze jeszcze nie kuma, bo matka w tym roku bedzie mocno spozniona z prezentem na Dzien Dziecka... :zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry