Czarny Kocur
Made by Made :*

ja mogę WSTAWIC na moje konto!!!!!!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja mogę WSTAWIC na moje konto!!!!!!!!
MOJE SERDECZNE GRATULACJE MADE
Nocki bez cyca też gratuluję! Pięknie! My przez szpital mamy i chorobę jesteśmy 3 świetlne lata od takiego sukcesu 

bo pobudka była o czeciej czydzieści
zabawa, marudzenie, gryzienie, bicie i rwanie włosów z głowy matki doprowadziło matkę do ostateczności, a SZLAG mnie mało nie trafił 
no ja już wymiękam, dlatego Tobie należy się kobieto ORDER, za te wszystko SAMA i wychowanie Oli 

ja już zaczynam złoto składać na ten order

;-)

oby tak dalej!

a na dokładkę serwuje słodkiego buziaka w sam środek czółka!
:*
))))))) KUOTEK, kcesz się zakochać we mnie? 
Mary - jakie owocki dajesz Mii? Boris niespecjalnie za owocami jest![]()
A w ogóle to chciałam się pochwalić, bo to druga noc bez cycka![]()
Gratuluje bezcyckowej nocy!!! 
MARY to widzę, że Wy macie podług grafiku![]()
Ja bym mojej w życiu nie ruszyła, gdyby sobie sama rozrabiała![]()
Wiem, po jakim czasie bedzie zmeczona i bedzie dawala znak, ze juz czas na drzemke. Mamy juz wypracowana dzienna rutyne, ktorej trzymamy sie w 90% (bo wiadomo, ze czasem cos wyskoczy nieprzewidywanego) i nam to odpowiada. 
Mary fajnie masz z tym że na zmianę wstajeciemoże kiedyś.... chociaż dziś jak wymiękłam to tatuś juz usypiał więc tez nie jest źle... ale jakby tak całą nocke wstawał a ja nie......
Tak wiec na M. narzekac absolutnie nie bede, bo bardzo mi pomaga. mARY Trolla ucałuj :* :-)

Wyglądają bardzo fajnie