• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY to widzę, że Wy macie podług grafiku :-D
Ja bym mojej w życiu nie ruszyła, gdyby sobie sama rozrabiała:-p

MADE faktycznie, Ola ciągle wystawiana na chłodek i w jednej, bawełnianej warstwie od noworodka przeważnie :tak: A na dworze bez ćapećki zwykle - wiatr, nie wiatr :-p

MADE SUPERRR..!!! Aż się bałam pytać.. :blink:

reklama
Liluś super że to tylko plamki były:) Panikę w pełni rozumiem:)) Oby się chrzciny udały!!!

Mary fajnie masz z tym że na zmianę wstajecie:) może kiedyś.... chociaż dziś jak wymiękłam to tatuś juz usypiał więc tez nie jest źle... ale jakby tak całą nocke wstawał a ja nie......

A tak wogóle to chciałam powiedzieć że my wczoraj w majtkach biegałyśmy:-):-) No dobra w sumie nie my tylko Wikuśka:-) I żeby mi tu nie było żadnych śmichów chichów to mama zawsze w majtkach chodzi!:-)
zdjęłam pampka co by się pupa przewietrzyła a że u nas sierściuchy wszędzie (nie wiedziałam że pies może tak długo linieć:wściekła/y:) to nie chcę żeby siadała pupą gołą na dywan - bo oczywiście uparła się że na łóżku to nie jest fajnie. Biegała jak szalona:) tzn raczkowała:) Ale chyba straszna frajdę miała bo bardzo protestowała jak zakładałam pieluchę:baffled:

Made gratki!!!! Juz niedługo będzie pięknie i spać będziesz:))) Wiki z owockami też nie bardzo...

Ostatnia edycja:
KUOTEK - ja dzieciów też nie przegrzewam :)) Boris rzadko w czapkach, no chyba, ze narażony na słońce, to wówczas mu zakładam, Maniek właściwie czapki tylko zimą nosi...Pamiętam jak moja córka była malutka i polskim zwyczajem jej czapkę ubrałam bawełnianą z uszami na głowę, a to było w Holandii...i jak to zobaczyła taka znajoma Holenderka, to nic tylko czapkę z głowy dziecięciu zdjęła i wykład szczeliła :)))) i made przestała ćapećki zakładać :-) Tam dzieci maleńkie, takie nawet noworodki w wózkach bez czapek i bez skarpetek :szok: początkowo był to dla mnie widok przerażający, ale później się przyzwyczaiłam i co najważniejsze zrozumiałam :))

Tia... a mój Pan i Władca ani razu nie wstał :dry: Może powinnam mu nakazać ??:-p

MADE ale bez skarpetków to chyba bym nie dała rady w taką pogodę :eek: Znaczy Oli bym nie dała rady nie ubrać :sorry2: Znaczy.. psychicznie :-D bo skarpetki na szczęście są jako tako tolerowane :-p

Ostatnia edycja:
Kocie mój z reguły tuli Młodą rano na zasadzie dospania sobie jak ja musze wstać a ona jeszcze nie:) A w nocy to dopiero sie włącza jak ja już wysiadam i mu nakarzę:)) chociaż nie:sorry2: kilka razy sam z siebie przyszedł....

A ja Wikuśce czapkę zakładam taką z uszami ciągle... tyle że pozwalam jej zdzierać z głowy jak nie ma wiatru i chodzimy bez. Ale jak wiatr to koniecznie musi być... Ja ciepłolubna więc zawsze mi się wydaje że jak mi zimno to jej też:shocked2: ale zawsze patrze na kark i dopiero jak ma chłodny to ubieram. w domu zwykle biega w bodziaku i spodenkach - bo po dywanie to by kolanka zdarła. a na dwór to różnie...

u nas bez skarpetek po domu zwykle:sorry2:
nóżki jej się strasznie pocą więc tak zdejmujemy i zakładamy jak nóżki zimne:)
Ja w skarpetkach nawet śpię więc ciężko było mi sie przemóc żeby Młodej zdejmować...
Z majtkami to wam filmik nawet nagrałam ale nie mogę z komórki na kompa wrzucić:(((( chyba że któraś może to może dam rade wysłac na komórkę...

Żarty żartami, ale właśnie zdałam sobie sprawę, że kolejne dziecko wychowuję właściwie SAMA, bo wszystko SAMA robię :eek:
Jak jaka konserwa jedna, a do konserwy, a już matki polki, to mi daleko straszliwie wprost :baffled: :-D:-D:-D
Może coś ze mną nie tak :confused: ???

MONIA a bluetoothem nie pójdzie?

Ostatnia edycja:
monia - ale ja mam na myśli tylko ubiór "spacerowy" :)) po domu to my tylko w pampersie i body....często też w samym tylko pampersie :))) Żadnych czapek, skarpet, rajtek i innych.....Ja współczuję takim dzieciom, które w temperaturze powyżej 20 stopni męczą się w tych okropnych czapach....nie mam na myśli przewiewnych czapeczek, chroniących przed słońcem, a bawełnianych, zakrywających uszy :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry