• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos Wiola i Franus mają się dobrze - Franus całkiem na cyca się przerzucił! Ale buteleczkę też ładnie ciągnie :tak: I ładnie śpi w nocy!!!!!! A Ty kiedy się przeprowadzasz??????????? Już wszystko gotowe?? Buziak!!!!!!!! A Made gratulujemy, bo jej córa pięknie zdała egzamin!

Mary no u mnie już dobrze - dziękuję, że pytasz! A jak u Ciebie??? Jak ząbki małej????

MADE jeszcze tylko Olę opatulę, bo usnęła przy odkurzaniu :eek: i wystawię na dwór..

Jeszcze tylko skarpetki ubiorę i bluzę i kawkę zrobię :-p

Ostatnia edycja:
Hehe.. zasiadłam z Olą na zewnątrz, ale jest 14 stopni i skapitulowałam :-p Zostawiłam tylko Olę przy otwartym oknie, a ja już na sofie :-D

Jeszcze kawa.. luudzie ile człowiek musi się natrudzić, żeby se zasiąść :eek:

mary - dziękujemy bardzo :*
A czemu ogarniasz trolla? Ufajtał się? :-)

Mademoiselle - lezalo to to na brzuszku i rozrabialo, a czas na poranne owocki z warzywkami byl i na drzemke zaraz po tym. :-)

Mary no u mnie już dobrze - dziękuję, że pytasz! A jak u Ciebie??? Jak ząbki małej????

Lil - super, ze juz wszystko OK! Mam nadzieje, ze spisz troche wiecej teraz!... U nas jako tako, nocka dzis lepsza!!! :-) Mia miedzy 3 a 4.30 miala kryzys, poplakala sie, ale M. ja uspokoil, a potem ja u niej bylam jeszcze, bo poplakiwala, ale poglaskalam po buzi i zasnela w koncu o 4.30. Obudzila sie na mleczko o 7.30. :happy: Teraz spi, a ja mam zamiar popedalowac! A zabki w drodze - cos czuje, ze zaraz wyleza... A jak Twoje maluchy? Wszystko dobrze?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry