• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia - to taki końcowy egzamin klasyfikujący :))) Wyniki już są, ogłaszam, że moje dziecko zaliczyło wszystko co było do zaliczenia!!! :-)
Komisja stwierdziła, że to najlepsza grupa i jeśli, któraś z dziewczynek sama ze szkoły nie zrezygnuje, to szkoła z nich na pewno nie :)))))
15 jest koncert w operze....znowu się popłaczę :sorry2:
MONIA, to Wikusia jada sosy? nie za ciężkie to dla brzuszka? Ja to jestem taka ostrożna w podawaniu takich rzeczy....Maniek dopiero niedawno zaczął jadać z nami....jestem przewrażliwiona :eek:
Mam nadzieję, ze dzisiaj już będzie wszystko OK i się wyśpicie :)))

Asionek!!! Wstawiaj fotki......dużo fotek, bo to made bardzo motywuje :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
MONIA uuuuu to Wikusia lepsza zawodniczka od Oli, która do 22.30 łaziła po łóżku, gadała, siadała, machała kuotem, turlała się i robiła indianina :-D A o 5.30 pobudka :-p

Olivce Ninka zalała laptopa sockiem :eek: i dzisiaj komputer jedzie do lekarza.....Mam nadzieję, ze mi napisze choć sms'a z informacją jaki wyrok zapadł :sorry2: bo to już dziś o 11.....CZYMAJMY KCIUKI!

KUOTKU - w roku szkolnym są dwa takie koncerty, biorą w nich udział wszyscy uczniowie szkoły baletowej. Jeden jest Bożonarodzeniowy, a drugi z okazji zakończenia roku szkolnego....Ci mówię jakie to piękne :))

DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Made gratulacje dla córy:))!!!
Sos to byl taki dla niej gotowany i nie zagęszczony niczym więc właściwie jak taka zupa z mięsem i kluskami... Ostatnio jadła marchewkę z takiego naszego sosu i było ok:) Ja myślę że za bardzo się na to rzuciła i za dużo zjadła....
Mam nadzieję że to brzuszek... bo jak smarowałam dziąsełka to chyba wyczułam dwójkę górną:baffled: jeśli to ząbki to raczej prędko się nie wyśpię...

Jeszcze nie!!! :-D Dopiero o 11 czymamy hehe :-))))))

monia - kurde, ja też się boję tych zęboli :hmm:
Jak nie kolki, rozwolnienia, zatwardzenia, to zęby :/

Lilu! Jak Martynka????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry