reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

REMICZKU!!!!!!!!!!!!!!!! STO LAT DLA CIEBIE!!!!!!!! Kochanym chłopcem jesteś, wspaniałą mamę masz, życzę Ci tysiąca uśmiechów każdego dnia i wszystkiego, co NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CMOK!!!!!! Radosny to dzień dla cioci Lili!!!!!!!!!!

reklama
Aż żal psuć takiego dnia tematem choroby, ale jeśli jest Monia to chciałam ją zapytać czy dobrze zrozumiałam, że Twoja córcia miała ospę w wieku 6 miesięcy??? Chciałam podpytać....Co z kropeczkami pod pieluszką? Jak one mają wyschnąć? I w ogóle jak Wikusia zniosła swędzenie?

Remisiu kochany!
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Lil dobrze zrozumiałaś. Wiki miała ospę jak miała pół roczku. I bardzo dobrze ja znosiła:) Trochę marudna była i tyle. Krost też jakoś tak strasznie dużo nie miała takich paskudnych. Ja ja kilkanaście razy dziennie smarowałam takim białym pudrem w płynie. Pod pieluchą też i jak posmarowałam to czekałam chwile aż wyschnie. Możesz jej kupić majteczki żeby nie biegała z gołą pupą i chwile puścić po podłodze bez pieluchy. te w bardziej wilgotnych miejscach smarowałam sudocremem - na pupci z tyłu bo z przodu nie można chyba. Ona miała kilka krostek też wewnątrz na wargach sromowych ale tam w środku niczym nie smarowałam bo nie wiem czy można.
Już chyba po 3 wysypie nie chciało nam się smarować, zresztą ona się strasznie już wierciła i sobie darowałam. Ale one juz przysychały więc bylo ok. Blizny mamy chyba ze 3 na pupie właśnie - ale nikt jej tam nie będzie oglądał:-D (no i jedną na czole ale małą).

Monia z tym oglądaniem pupy to nie byłabym taka pewna, że nikt nie będzie oglądał :-p:-p:-p:-p A ciekawe czemu blizny się zrobiły........Martynka niestety pod pieluszką ma chyba najwięcej kropek :zawstydzona/y: a jak smaruję ją pudrodermem to tak się wierci, że i tak wszystko rozmazuje.....Ehh no nic walczymy dalej - dziś dużo nowych kropeczek.

Lil Wiki też się wierciła i sie rozmazywało wszystko i pewnie dlatego te najgorsze krosty się zamieniły w blizny... ja miałam pudroderm ale siostra mi poleciła puder w płynie dla takich maluchów - pudroderm podobno dla starszych jest... nie wiem ile w tym prawdy ale ja miałam takie różowe chyba coś i tam pisało puder w płynie i był narysowany bobas.
Co do oglądania to hmmmmm:baffled::confused::-D

Boogie a jak solenizant dziś?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry