Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
RURECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szanowny mówi, że nie ma sprawy i mówi, że z tym numerem zawsze grał on de bicz A już tak całkiem od siebie, to muszę obiektywnie stwierdzić, ze slipki będą przymałe
Olivka a ja tak mam jeszcze z francuskim....ktoś zaparla, a ja już miętka TAM
Olivka - przez tą Twoją NINKĘ to se łoczy wypaczę :-) No cud nad cudy )))))) A Ty w tych błękitach na łoczach powalasz made na kolanka
I co to jam jeszcze chciała.....no tak...truskawki zazdroszczę Wam tych dzikości )))))))))
Aha......narobiłaś mi smaka na kaszankę a u mnie świnek nie ma i co ja tera pocznę???
Made a ja mam czereśnie w ogródku))
a co słychać???maluchy śpią, przez dwa dni męczyłam się z brzuchem...jelitówka czy cuś...mąż z kolegą piszą pracę inż. a ja mam chwilę dla siebie)
Prace piszą jak tu EURO się zaczęło?
Oj współczuję Ci tej jelitówki...brrr straszne to i najgorsze, ze nic na cholerstwo nie działa :/ Ty to masz dobrze z tym ogródkiem