• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje za wypełnienie ankiety, jesteście super, że potrafiłyście się tak zmobilizować i mi pomóc :-)

Nikt już nie musi wypełniać ankiety bo mam wymaganą liczbę !:happy2:

No to teraz uciekam do analizowania ;-)

reklama
agnieszko będzie dobrze
może dlatego nie przychodzi @ bo w podświadomości myślisz o tych torbielach, a ich pewnie tam nie ma, nie martw się na zapas!!!!
powtórz test co Ci szkodzi

idę do mojego spijcie dobrze :*

Iwonka nie wiem dlaczego @ nie chce przyjść,może stres ale Ja się jakoś specjalnie nie stresuję.
A może jutro powinnam powtórzyć test ale to bez sensu bo jak robiłam poprzedni to był chyba 39 dzień cyklu więc jeżeli miałaby wyjść ciąża to by wyszła a poza tym nie mam żadnych objaw na fasolkę.Wiem głupia jestem ale Ja sobie wkręcam torbiele i nie wiem czemu...:(

Aga, a może owulka się przesunęła i dlatego teścior nie wyszedł:crazy::sorry2:

Dobra piszę, że uciekam, a nadal siedzę:-D

K. czeka. pa babeczki

EWCIA - dobrej nocki:-):-) Pa pa
LORELAIN - ankieta wypełniona:tak:
AGNIESZKA - witaj:-) ty to masz z tym cyklem:sorry2: I może masz po prostu rozregulowany a nie od razu torbiele;-)
IWONKA2B - a dziękuję u mnie wszystko ok:-D

Ewcia, Nika i inne dziewczynki dziękuję ślicznie za miłe przyjęcie.
Ewciu przykro mi. Ale nas doświadczył strasznie ten 2009 rok :( Mam nadzieję ,że jeszcze będę szczęśliwa, bo byłam bardzo. Może nie tak jak przed śmiercią mamy. Ale musimy przecież jakoś się trzymać, takie jest życie- dla naszych rodziców i naszych Aniołków. Oni są tam wszyscy razem i patrzą jak sobie radzimy :) życzę jak najszybciej tych spacerków z maluchem w tym pięknym miejscu :)

Wisienko ja mierzę tylko dlatego ,że mam baby comp i budzi mnie codziennie o 6, więc mierzę. Ale my też ciągle gdzieś w rozjazdach ;) Czekam z niecierpliwością na Twoje testowanko i bardzo mocno trzymam kciuki :)

mama05 czytam tak o tych Twoich thujach i cyprysach i ogrodzie... ja muszę teraz zainteresować się bardzo tym tematam, a jestem w ogrodnictwie żółtodziobem, a przede mną nie lada wyzwanie- działka 47 ar. Mam zamiar obsadzić ją różnymi iglakami - no zobaczymy. Na razie przy wspaciu cioci posadziłam migdałka, magnolię, jabłoń czerwonolistną , klona i kilkanaście iglaków. A to naprawdę kropla w morzu...no i jeszcze trawnik nas czeka , bo już ziemia wyrównana...ale leje...leje...leje - bez końca;)

agnieszko będzie dobrze
może dlatego nie przychodzi @ bo w podświadomości myślisz o tych torbielach, a ich pewnie tam nie ma, nie martw się na zapas!!!!
powtórz test co Ci szkodzi
Tak chyba zrobię,jutro przed pracą kupię test a we wtorek rano zrobię i zobaczę co wyjdzie.
No bo co mi szkodzi...:)
Aga, a może owulka się przesunęła i dlatego teścior nie wyszedł:crazy::sorry2:
Nie wiem,nie mam pojęcia,nigdy tak długiego cyklu jeszcze nie miałam:(
AGNIESZKA - witaj:-) ty to masz z tym cyklem:sorry2: I może masz po prostu rozregulowany a nie od razu torbiele;-)
No mam mam,jaja się dzieją.Mąż co dziennie się pyta czy może @ przyszła.Postanowiłam jutro iść do GP.
Wiem głuptas jest i sobie wkręcam ale to jest silniejsze ode mnie...:(

Dobranoc tym co idą spać.Ja jeszcze troszkę posiedzę:)

mamo może coś w powietrzu wisi :( i tak na nas to wpływa
miejmy nadzieję że szybko minie :)
a jak tam dietka??
Iwonka- dieta mowisz;-)musza kupic ta ksiazke bo cos mi nie idzie:sorry2:
Mama- fakt mam teraz lepsze dni :)) no i nie mogę się doczekać tych spacerów :))
Paula- witam :)
EWCIA- ciesze sie ze u Ciebie slonko zaswiecilo i sa lepsze dni:)))))))))
PAULA- jak tam weekend uplynąl????

SYLVI - śliczna ta Twoja córeczka:tak::tak:
AGNIESZKA - super ta pocztówka na twoim fotoblogu:tak: a kolorek zielony też jak najbardziej si:tak::tak: jak to mówi MAMA:-)
IWONKA - dobranoc:happy:

Wszystkie uciekają...to się bedzie działo:-)a juz nie mowie jak przyjdzie do testów:-)tu będzie wielkie szołłłłłłłłł:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry