• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nika- dokładnie okolica jest miła i cuuudowna :))

Lorelain- dawaj tę ankietkę

Jak wypełnię ankietkę będę mykać do K. więc życzę miłej nocki. Pa babeczki

agnieszka witaj to nadal @ nie przyszła????

Tak Ja nadal bez @ i przyznam się szczerze że zaczynam się po woli obawiać.Test zrobiłam wyszedł negatywny.Jutro z samego rana będę dzwoniła do przychodni zarejestrować sobie wizytę i mam nadzieję że uda mi się jutro dostać a jak nie to zarezerwuje na najbliższy wolny termin.

Jakby co to ja tez mogę wypełnic ankietę:-)

oj dziewczyny ja czuje się.....hmmmmm normalnie!!!!!czasm mnie cos pobolewa w dole brzucha ale poza tym nic!!aha no piersi mnie bolą no i spac mi się ciągle chce,ale mi się zawsze chciało:-D:-D:-D:-D:-Dnajwazniejsze ze nie czuje mdłosci!!!choc wiem ze to jeszcze moze nastąpic,juz mam migdały jakby co-w pierwszej ciąży mi pomagały na mdłości:-)

jutro bede z moja kolezanka w pracy bo musimy cos zrobic i boje sie tego,bo chciałabym juz miec to za sobą ze ona wie...to bedzie trudne dla niej bo ona tak dlugo stara się o dziecko i jawnie o tym mówi a ja tu nic nie mówiłam i bach nagle jest,pewnie poczuje się dziwnie,dlatego chce juz to miec za soba,ale musze wytrzymac do wizyty:zawstydzona/y:

agnieszka to nie dobrze :( kurczę może to stres Ci ją zatrzymał
kasiu to dobrze że nie masz żadnych uciążliwych oznak ciąży :) do wizyty jakoś wytrzymasz tyle wytrzymałaś przed testowaniem więc teraz też Ci się uda :)

a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam :)

mój mnie ciągnie spać :):) ale raczej o sen mu nie chodzi :-pdziś jest 15 dzień więc może coś jeszcze z tego będzie :-)
miłej nocki życzę
owocnych przede wszystkim
buziaczki

Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka to nie dobrze :( kurczę może to stres Ci ją zatrzymał

a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam :)
Iwonka nie wiem dlaczego @ nie chce przyjść,może stres ale Ja się jakoś specjalnie nie stresuję.
A może jutro powinnam powtórzyć test ale to bez sensu bo jak robiłam poprzedni to był chyba 39 dzień cyklu więc jeżeli miałaby wyjść ciąża to by wyszła a poza tym nie mam żadnych objaw na fasolkę.Wiem głupia jestem ale Ja sobie wkręcam torbiele i nie wiem czemu...:(

Kasiu ciesz się że nie męczą Cię mdłości ciążowe.A z koleżanką będziesz musiała porozmawiać po prostu szczerze,powodzenia życzę:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry