• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KasiaWie no bardzo pracowite dziewczyny na tym wątku są.... czekamy na wielkie szołłłłł w testowaniu
Nika32 dzięki. Ty widzę też córunię masz. Oj przydałoby się już rodzeństwo dla naszych pociech :)

agnieszka. kk może zrób betę . Mi też długo testy nie wychodziły, a to jednak ciąża była.

Agnieszko jaki aparat używasz do zdjąć. Ja właśnie muszę zabrać się za jakieś fotki , bo dostałam od męża Nikona D 90 , ale do tej pory nie zdążyłam się z nim oswoić.

Ostatnia edycja:
czesc NIKA- widze ze Pati niedlugo konczy 4 latka:tak::-D
a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam :)
IWONKA- a kiedy to leci i o ktorej godzinie?????????????ja chetnie to obejrze!! :))
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje za wypełnienie ankiety, jesteście super, że potrafiłyście się tak zmobilizować i mi pomóc :-)

Nikt już nie musi wypełniać ankiety bo mam wymaganą liczbę !:happy2:

No to teraz uciekam do analizowania ;-)
LORELAIN- bardzo prosze,za zas mozesz liczyc:)
mama05 czytam tak o tych Twoich thujach i cyprysach i ogrodzie... ja muszę teraz zainteresować się bardzo tym tematam, a jestem w ogrodnictwie żółtodziobem, a przede mną nie lada wyzwanie- działka 47 ar. Mam zamiar obsadzić ją różnymi iglakami - no zobaczymy. Na razie przy wspaciu cioci posadziłam migdałka, magnolię, jabłoń czerwonolistną , klona i kilkanaście iglaków. A to naprawdę kropla w morzu...no i jeszcze trawnik nas czeka , bo już ziemia wyrównana...ale leje...leje...leje - bez końca;)
SYLVI- ja wczoraj mialam kupic migdalka ,ale juz nie bylo:sorry2::dry: a magnolie tez chcialam,ale ona bardzo zrzuca kwiaty i zrezygnowalam:tak:a inne iglaki sa zimozielone wiec ciesza oczy caly rok,polecam sliwke taka odmiane z fioletowymu listkami-piekna-kwitnie malymi rozowymu kwiatami a potem do jesieni jet fioletowa:tak:
AGNIESZKA- mam nadzieje i tego Ci zycze zeby ze zdrowiem wszystko bylo si i zeby sie szybko wyjasnilo-powodzenia jutro z walka o termin u GP:tak::tak: ja zniknelam nagle bo kumpela zadzwonila i gadalysmy 30 min:sorry2:

agnieszka ja tez myslę , ze to cykl, teraz na wiosnę wszystkim nam miesza. A ja zanim brałam anty to miałam takie cykle raz co 2 tyg raz 50-60 dni a czasem nawet parę miechów i musiałam to hormonami leczyc. Teraz tez mi sie pokręciło. Gdybym zbierała sobie te testy ciązowe po tych pokopanych cyklach to bym mogła nimi łazienkę wykafelkować:-)
sylvi możesz liczyć na wsparcie i pamietaj, ze nasze mamy tam z góry patrzą na nas i czuwaja nad nami więc wszystko musi się udać:tak::tak:
kasiawie ja zaczynam za tydzień marudzić. Juz teraz zaczynam:-p:-p:-pA rozmową się nie denerwuj:tak:poslij koleżance fluidki, na pewno cię zrozumie a nie musiałaś trąbić o tym w koło:-)
mama aj nie chcę cię zniechęcać ale na miesiąc raczej ta książka ci nie potrzebna:-):rofl2::rofl2::-D:-D:-DI dobrz, ze posiedzisz bi wisniowy mąz mnie wkurza:baffled:
Na zamkniętym, dzięki za zaproszenie, dałam swoje dane więc możecie mnie teraz nękać dzień i noc. A może mama zgadnij jak mam na imię????
iwonka ja też oglądam ciążę z zaskoczenia, a to jakoś w nocy leci ok 22 czy 23

MAMA no tak 12 maja Pati skończy 4 lata:tak:
SYLVI - no przydałoby się rodzeństwo;-) to fajny prezent dostałaś od męża :tak: u nas było na odwrót - to ja kupiłam M aparat ale teraz sama korzystam:-D:-D
WISIENKA - oczyma wyobraźni zobaczyłam tą łazienkę:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
agnieszka. kk może zrób betę . Mi też długo testy nie wychodziły, a to jednak ciąża była.

Agnieszko jaki aparat używasz do zdjąć. Ja właśnie muszę zabrać się za jakieś fotki , bo dostałam od męża Nikona D 90 , ale do tej pory nie zdążyłam się z nim oswoić.
Kochana Ja mogę zrobić wszystko uwierz mi bo chęci mam wielkie ale u nas w UK dostać skierowanie od GP na usg do szpitala czy zrobić betę w szpitalu na którą i tak i tak musiałabym mieć skierowanie od lekarza rodzinnego(GP) to graniczy z długim czekaniem.To nie to samo co w Pl że idę,zapłacę 20 czy 30zł i pobiorą mi krew.Natomiast badania u ginekologa czy prywatne badania kosztują majątek i licząc jedno do drugiego jakby tak zebrał wszystkie koszty to spokojnie mogłabym przylecieć samolotem do Polski i zrobić to w Polsce.Na szczęście w połowie lipca będę na urlopie w Pl więc na bank pójdę do ginekologa i zrobię wszystkie potrzebne badania.A na razie będę załatwiała wszystko przez mojego GP...

Ja mam aparat NIKON D3000 i jestem mega zadowolona:)
Nikony są świetne jak nie najlepsze.A Twój Nikon d90 też dobry model.Mam dużo znajomych którzy posiadają ten aparat i są także happy :))Dobry wybór :)
AGNIESZKA- mam nadzieje i tego Ci zycze zeby ze zdrowiem wszystko bylo si i zeby sie szybko wyjasnilo-powodzenia jutro z walka o termin u GP:tak::tak: ja zniknelam nagle bo kumpela zadzwonila i gadalysmy 30 min:sorry2:

Też mam taką nadzieje że wszystko jest ok ale zawsze mam to ale no...i wkręcam sobie dużo ehhh cała Ja...
Dziękuję Ci za słowa pocieszenia:)

no to cały dzien mnie nie było, ale nadrobiłam... tylko już znowu nie wiem co komu pisac w każdym razie ciesze sie z nowych maleństw i staraczek, które dołączyły do nas i pozdrawiam... no i nawet ja nie moge Was poczytać to serduchem i myślami jestem na BB

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry