Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AGNIESZKA - wstawiaj , wstawiaj a my będziemy podziwiać;-)

IWONKA- a kiedy to leci i o ktorej godzinie?????????????ja chetnie to obejrze!!a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam![]()
LORELAIN- bardzo prosze,za zas mozesz liczycJeszcze raz bardzo wam dziękuje za wypełnienie ankiety, jesteście super, że potrafiłyście się tak zmobilizować i mi pomóc :-)
Nikt już nie musi wypełniać ankiety bo mam wymaganą liczbę !
No to teraz uciekam do analizowania ;-)
SYLVI- ja wczoraj mialam kupic migdalka ,ale juz nie bylomama05 czytam tak o tych Twoich thujach i cyprysach i ogrodzie... ja muszę teraz zainteresować się bardzo tym tematam, a jestem w ogrodnictwie żółtodziobem, a przede mną nie lada wyzwanie- działka 47 ar. Mam zamiar obsadzić ją różnymi iglakami - no zobaczymy. Na razie przy wspaciu cioci posadziłam migdałka, magnolię, jabłoń czerwonolistną , klona i kilkanaście iglaków. A to naprawdę kropla w morzu...no i jeszcze trawnik nas czeka , bo już ziemia wyrównana...ale leje...leje...leje - bez końca![]()

a magnolie tez chcialam,ale ona bardzo zrzuca kwiaty i zrezygnowalam
a inne iglaki sa zimozielone wiec ciesza oczy caly rok,polecam sliwke taka odmiane z fioletowymu listkami-piekna-kwitnie malymi rozowymu kwiatami a potem do jesieni jet fioletowa

ja zniknelam nagle bo kumpela zadzwonila i gadalysmy 30 min

A rozmową się nie denerwuj
poslij koleżance fluidki, na pewno cię zrozumie a nie musiałaś trąbić o tym w koło:-)

I dobrz, ze posiedzisz bi wisniowy mąz mnie wkurza
Kochana Ja mogę zrobić wszystko uwierz mi bo chęci mam wielkie ale u nas w UK dostać skierowanie od GP na usg do szpitala czy zrobić betę w szpitalu na którą i tak i tak musiałabym mieć skierowanie od lekarza rodzinnego(GP) to graniczy z długim czekaniem.To nie to samo co w Pl że idę,zapłacę 20 czy 30zł i pobiorą mi krew.Natomiast badania u ginekologa czy prywatne badania kosztują majątek i licząc jedno do drugiego jakby tak zebrał wszystkie koszty to spokojnie mogłabym przylecieć samolotem do Polski i zrobić to w Polsce.Na szczęście w połowie lipca będę na urlopie w Pl więc na bank pójdę do ginekologa i zrobię wszystkie potrzebne badania.A na razie będę załatwiała wszystko przez mojego GP...agnieszka. kk może zrób betę . Mi też długo testy nie wychodziły, a to jednak ciąża była.
Agnieszko jaki aparat używasz do zdjąć. Ja właśnie muszę zabrać się za jakieś fotki , bo dostałam od męża Nikona D 90 , ale do tej pory nie zdążyłam się z nim oswoić.
AGNIESZKA- mam nadzieje i tego Ci zycze zeby ze zdrowiem wszystko bylo si i zeby sie szybko wyjasnilo-powodzenia jutro z walka o termin u GPja zniknelam nagle bo kumpela zadzwonila i gadalysmy 30 min
![]()