• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN- witaj:tak::-Djestes myslami z nami bo BB uzaleznia:))))))))))))milo nam!!
NIKA- no to juz niedlugo bedziesz miala 4-latke w domku;-):-)
WISIEŃKA- ja bardzo bym chciala,zeby mi sie dieta nie przydala, zeby sie udalo ,ale mysle ogolnie o diecie dla rodzinki-to znaczy tak chce poczytac nie za bardzo restrykcyjen zalecenia,zawsze mozna cos ulepszyc:tak:i Dorotko kochana dziekuje ze tak dobrze mi zyczysz:tak::rofl2::rofl2:widzialas fotke mojej biedroneczki Zuzy z przedstawienia??? w piatek kolo 21 Tomi wstawial:tak:

reklama
MARAN_ATHA witaj
agnieszka
ładnie to napisałaś MAMY FASOLKĘ
Jakaś cholera mnie bierze, pokłóciłam się juz z Polem i tatem przez telefon:baffled::crazy::crazy::crazy:

Dorotko kochana dziekuje ze tak dobrze mi zyczysz:tak::rofl2::rofl2:widzialas fotke mojej biedroneczki Zuzy z przedstawienia??? w piatek kolo 21 Tomi wstawial:tak:
mama przepraszam że się wtrącę ale Ja widziałam.I muszę powiedzieć że Twoja córeczka to czysta mamusia,piękna dziewczynka i taka szczęśliwa była na tej fotce:))
agnieszka[/B] ładnie to napisałaś MAMY FASOLKĘ
Jakaś cholera mnie bierze, pokłóciłam się juz z Polem i tatem przez telefon:baffled::crazy::crazy::crazy:

Wisieńka spokojnie.To chyba ta pogoda tak wpływa na nasze samopoczucia.Pogodzicie się:)

MARAN_ATHA witaj
agnieszka
ładnie to napisałaś MAMY FASOLKĘ
WISIEŃKA- witamy w klubie HORMONY SZALEJA-PODAJE MELISKE;-)
AGNIESZKA- bardzo dziekuje!!!!!!!!!!taka Zuza jest na co dzien:tak:chociaz jak czasem dostanie focha to sobie mysle ,ze dostanie @ na dniach:-D:-D:-D:-Dale te fochy poki co szyko Jej mijaja:tak:

moje slonka musze oddac kompa bo Tomi chce rachunki poplacic wiec rozumiecie:sorry2: takze ide do lazienki i spac tylko dokoncze piwko:tak:
dobrej nocki wszystkim i tym co jutro testuja powodzenia ,tym co maja wizyte powodzenia,tym ktore dzis sie staraja powodzenia a tym ktore maja nerwy-persen forte:-Dkaraluchy;-)do jutra!!

czesc dziewczyny:-)

no piękna wiadomość:-):-)SOL GRATULUJE!!!!!!!!!! Oby się utrzymało w środę:tak:
a czy Ty wtedy będziesz styczniowa czy lutowa?????
20 stycznia wg kalkulatorów, czyli kole 10 się urodzi.

A właśnie od nas uciekli moi chrzestni - równo latkowie :-p Tysia w 7 miesiącu - słodko jej ten brzuszek wygląda :-D
Spadam spać bo mój ślubny mi właśnie do brzucha gada :-D Chyba się ucieszył :-D

Dziewczynki kochane ja już zmykam do łóżeczka:-)

AGNIESZKA - walcz z GP do skutku:tak::tak:
WISIENKA - pogodzicie się;-) Ach te hormony:sorry2:
MAMA - nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie:rofl2: Już teraz pokazuje swoje różki byczka:-D:-D

Jeszcze raz DOBRANOC!!!!

mama mialaś zgadywać a nie podglądasz:-p I na jakim temacie to zdjęcie bo albo jestem slepa albo jeszcze gorzej!:baffled:
nika, aga pewno sie pogodzimy , on się nawet nie obraził a teraz powiedział do mnie, Przestań się złościć bo jak się będe z tobą łączył za pomocą mojej macki:-D:-D:-D:-DAvatar mu się przypomniał:-D:-D:-D:-DJuz mnie rozbawił:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
nika, aga pewno sie pogodzimy , on się nawet nie obraził a teraz powiedział do mnie, Przestań się złościć bo jak się będe z tobą łączył za pomocą mojej macki:-D:-D:-D:-DAvatar mu się przypomniał:-D:-D:-D:-DJuz mnie rozbawił:rofl2::rofl2::rofl2:
hehe dobre :-D
No widzisz będzie dobrze więc spokojnie Wisieńko ;-)

Ja po woli szykuję się do kąpieli,mąż jeszcze czyta książkę,nie długo uciekam lulu :tak:

reklama
A to tu dalej meiske zażywacie??myślałam że minęło:baffled:

Sol no to super,bedziemy styczniówki:tak:
Wisieńko no mam nadzieje ze nie bedzie jej przykro-choc w to wątpie,no ale trudno,nic nie zrobie:baffled:

mama a ten Twój suwaczek to zapiernicza jak perszing:szok::-)

Maran witaj:-)nie martw sie one zapierniczaja na tych klawiaturach jak nawidzone:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry