• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie z rana w ten mega deszczowy dzien:baffled:mialam dzis jechac jeszcze po 3 szt cyprysków,ale pozarzyc dobra rzecz:dry: chyba ze sie cos pozniej rozpogodzi:tak:
Ja też spadam do mojego człowieka z macką:rofl2:. Dobranoc i miłej nocki :-):-)Kasia ja powinnam żreć melisę jak krowa:rofl2::rofl2: DObranoc juz spadam.....
WISIŃKA- moj tez ma niezlą mackę......i...
Dobranoc dziewczyny!!!!!!I nie wpadajcie w zbyt głęboki sen:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:
.......nie zapadlam w gleboki sen bo jak poszlam sie polozyc a Tomi tu na dole rachunki placil to napisalam u sexownego sms'ka i w te pędy byl u gory takze szaleństwo bylo;-):rofl2::-D:-D
MLODAM- tule Cie i wspieram-choc to trudne staraj sie byc dobrej mysli,powodzenia mężowi z praca:tak:
SOL- a co tam chcesz kupic w tej aptece???kolejny teścior;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie :-)

Młody jest u mamy a ja do 15 walczę z skrobaniem wykresów do ankiety, po obiedzie muszę jeszcze skoczyć do hurtowni tapet i paneli ( żeby mieć pewność ze byłam już wszędzie) a potem pojadę do sklepu gdzie już upatrzyłam tapetę i panele :-D:-D:-D

Czy ktoś dzisiaj rano testuje?:happy:

Wszystkim życzę miłego dnia !... będę zaglądać co jakiś czas jak już siedzę na kompie :sorry2:

mama - cicho :-p Ale jak się okazało w dwóch aptekach koło mnie nie ma testu który chcę - pierdzielę, przejdę się 50m dalej ale zamówię sobie przez neta i będą na popołudnie :-D

Lorelain - BB miała dzisiaj testować ale idzie do ginka i stwierdziła że jej się nie chce :-p

A mój mąż właśnie do mnie zadzwonił żeby się wyżalić że mu Karola awanturę zrobiła i płakała jak miał iść :-( :-D

WITAJ LORELAIN-zagladaj ,zagladaj;-)
a dzis chyba zadna nie testuje-bb77 miala tetowac ,ale na 14 ma wizyte i nie testuje tylko czeka co Jej ginek.powie wiec czekamy:tak:
KASIAWIE- a Ty juz jutro masz wizyte,ale zlecialo;-)choc pewnie dzisiejszy dzien bedzie sie ciągnąl....;-)ale z nami dasz rade:-)
SOL- to mowisz ,ze Marcin do brzuszka gada:tak:fajowo;-)
WISIEŃKA,SYLVI- dziekuje za komplenenty na temat moich dzieciaczków:))) !!!!!!
BIBINKA- JAK tam u Ciebie z humorem i z Ala-dalaś Ją dzis do przedszkola???do kiedy jesteś jeszcze na L4??

kurcze ,ale pogoda,no...:dry:niewiadomo czym sie zająć-mialam plany ogrodowe ,ale teraz to sobie moge na ogrod przez okno popatrzec.... AGNIESZKA- witaj i co tam -nadal @ brak???? masakra co sie porobilo.......milego dnia:)

Ostatnia edycja:
agnieszka - nie - bo w internetowej też nie ma :wściekła/y:

mama - a no gada :-D

Co wy z tą pogodą? U mnie ładne słonko świeci :-D Wiaterek lekki wieje ale ładnie jest :-D

SOL- to co Ty za test chcesz kupic ze go nigdzie nie ma??????????????????
a pogoda barowa to malo:dry: u mnie normalnie rzeka plynie tak leje:sorry2:
napisalm do KPI- co tu sie u nas dzieje- Sol masz ogromne gratki od KPI:tak:mialam wczoraj napisac ,ale coś mi nie wyszlo dlatego dzis pisze;-)

cześć babencje:tak::-)

Ja nadal nie mam okresu... Jutro ide do lekarza. Czy zdarzylo sie takie cos ktorejs z Was? Nie miec go po tabletkach?

daj znać jak po wizycie i co Ci powiedział.taaa,ja też jeszcze nie dostałam po tabsach,a wybrałam tylko 1 opakowanie po stracie.myślałam,że @ musi być,a tu nic:angry::wściekła/y:.ja nie dostanę do końca ty,to idę do ginka zapytać czy to normalne,chociaż do tego mojego to wcale mi się nie chce:baffled:

agnieszka daj znać czy udało Ci się zarejestrować do lekarza:tak:

mama posłałam Alę do przedszkola,wybrała antybiotyk,pije actimele,mam nadzieję,że będzie ok.powiedziałam pani,zeby zwracała uwagę na to żeby miała uszy zakryte,jak będą na dworzu.no co ja ją będę w domu trzymać,1,5 tyg siedziała...ja do końca tyd na L4,szkoda,że się juz konczy:-(.aha,umówiłam się na środę do internisty,może da mi jakieś skierowanie na badania.a oprócz tego toxo 40 zł,cyto 20 zł,nie jest źle

sol wszystkie testy wykupili??????????no nie mogę:-D

lorelain oby Ci szybko ta analiza ankiet poszła:tak:.brrr,nie cierpię analiz ankiet:baffled:

kasiawie,faktycznie zleciało już do Twojej wizyty:tak:.czas jednak szybko płynie.cieszę się,ze czujesz się dobrze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry