• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol, a to szybko sie udalo :) tez tak chce

A mi sie dzis snilo, ze urodzilam dzidzie. Najpierw byl sen, ze dziewczynka, a pozniej ze chlopczyk. Ale nie... to jednak byl chlopczyk. I w snie lekarz mi nie podal terminu porodu, mnie wzielo tak nagle, pojechalam i urodzilam i nic nie bolalo ;D i co najlepsze mialam tylko spiochy i jakas koszulke hehe i skonczylo sie na tym, ze jechalam cos kupic bobaskowi no i Moj mnie wtedy juz obudzil :(((
a taki fajny sen

ZAPMARTA- witaj;-)wspolczuje tesciowi-moj tata tez ma cukrzyce i lekarze Go uprzedzili,zeby z nogami bardzo uwazal a szczegolnie jak obcina paznokcie-bo jakby Go dopadlo to co Twojego tescia to tez zapowiedzieli amputacje:sorry2::-(takze poki co sie pilnuje.....a my Jego....
zycze Ci milego dnia i zebys dzis dopoczelo i odespala jak wrocisz do domku:tak:wypij kawe,tigera,red bula co tam mozesz ,zeby sie dobudzic i w miare funkcjonowac:-Dmnie dobija ta pogoda-wlasnie glowa mnie rozbolala:dry:a taka dotleniona bylam po wczorajszym wieczorku z Tomem:tak::-D:-D

A u mnie pogoda boska. sloneczko pieknie swieci hy hy.... Wczoraj za to bylo okropnie. Byla burza, grad i jakies oberwanie chmury buuu....

aaaa...dzis idziemy do ksiedza po poludniu. Ale jajka hehe. nic sie nie uczylam, bo tez i po co... nie ma prawa sie mnie pytac o nie wiadomo jakie modlitwy

mama, nie cierpię smaku tych wszystkich napojów eneretyzujących !!!! bleeee
a mój teść nie dbał ani o dietę, o higienę tych nóg, bo i buty muszą być odpowiednie itd. i tak się skończyło. Długo by gadać. Pogoda u nas bardzo ładna, słonko świeci i ciepło, więc współczuję deszczu.

witam nową staraczkę sylvi81 (nie pamiętam czy dobrze zapamiętałam)

sol dzięki:-)

zapmarta cześc:-).dzięki,że pamiętasz o mnie:tak:.oj,to nieciekawie z teściem,oby było coraz lepiej!

młodam trzymam kciuki za Twojego tatę,będzie dobrze:tak:

pysia ale miałaś sen,nie bolało powiadasz:-)

mama jednak dzis pędzę do ginka,bo z pracy dzwonili,ze muszę mieć zaświdczenie o zakończeniu leczenia od niego.na zwol byłam ponad 30 dni i teraz muszę iść na badania kontrolne czy się nadaję do pracy:tak:.także załatwie wszytsko za jednym zamachem

zmykam,bo M się rwie do laptopa.
miłego dnia,zajrzę później;*

młoda - no prawdę napisałam :tak: :-D To czekamy na twoje dwie kreski i dobrze płatną pracę męża :tak:

pysia - mi się od trzech dni śni że jestem na USG i mi Piotrek mówi że bliźniaki :-D Jak byłam z Karolą w ciązy to mi się dziewczynka śniła przez całą ciążę od poczęcia praktycznie i mam dziewczynkę :-p A życzę żebyś szybko zaciążyła :-p

Dziewczyny mi bije :-D Mam ochotę wrócić na tor :-D Kiedyś się ścigałam na motorach i z rzadka samochodami - a teraz mi się marzy Lamborghini Diablo i porządny tor :-D Gdyby nie ten durny wypadek pewnie dalej bym jeździła :-( Nic wielkiego się nie stało, miałam pozdzierany naskórek na całej nodze i ręce prawej a kolega złamaną rękę w dwóch i nogę w trzech miejscach i dwa żebra ale wylizał się. A motory na złom niestety. Wypadek mieliśmy nie na torze a na drodze - tylko ze franca była bardzo kręta i przez las a to był styczeń i wszystko oblodzone :-( Potem się bałam wsiąść i czekałam na kolegę - żadne z nas już nie wsiadło na motor :-( A tak mi brakuje tej adrenaliny :sorry:

Koniec smęcenia, biorę tigera i piszę :tak: A mi się tak nie chce :-p A o 14 po Karolę :tak:

Witam dziewczynki !!!
Chciałabym bardzo do Was dołączyć . Jestem mamą, moja córeczka będzie miała pod koniec czerwca 3 latka. Niestety jestem po strasznie traumatycznych przeżyciach. 9 grudnia poroniłam w 8 tygodniu - ciąża obumarła. Ale tydzień później spotkała moją rodzinę jeszcze straszniejsza tragedia- zmarła mi nagle mama. Kochałam ją nad życie , a ona nas i moją córeczką, z którą spędzały strasznie dużo czasu. Staram się po trochu dochodzić do siebie. Mąż bardzo mnie wspiera i jeszcze siostra mojej mamy, która nie ma dzieci , bardzo mi pomaga. Stała się dla mnie jak druga mama.
Bardzo chcemy mieć drugiego dzieciaczka i właśnie zaczęliśmy staranka. Mierzę temperaturę i jestem już po owulce. Zobaczymy co z tego bądzie. Liczę,że przyjmiecie mnie do swego grona i że znajdę u Was wsparcie w staraniach i ciąży :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)
witam cie kochana z otwartymi ramionami na naszym forum i jednoczesnie mocno tule

bibinka - najwyżej usunę :-D już zaczynam do tego z czarnym humorem podchodzić :-p

maryla - a u mnie kasy brak :-( ale kole 7 miesiąca zamówię u ciebie całą wyprawkę to co mi brakuje :tak: A jaką masz cenę spacerówki z gondolą? Bo tam jest cena samej spacerówki :tak:
spoko loko nie ta cena to za spacerówke i gondole tam 769 cy coś no niecałe 800 zł nie pamiętam a mam lenia i sprawdzać mi sie nie chce :)

Sol nowe plery ??? :baffled::szok::-D:-D:-D

Witaj Sylvi - bardzo ci współczuje, i życzę owocnych staranek - córrcia prześliczna :-)

Agnieszka
ja mam chyba jeszcze gorzej bo po tabsach ostatnia @ była jakieś 2 miechy temu a teraz ani widu ani słychu :baffled::-( i nie wiem co to oznacza - niestety na pewno nie ciąże - boję się że to może mi utrudnić zajście ponowne

witam was
kompletnie nie mam czasu na net dzisiaj
ciągle gdzieś jeździmy... ale jest fajnie! :)

sylvi witaj!!!

Pozdrawiam was!
no to faktycznie nie za ciekawie:no:

No to ja już jestem :-)

Udało mi się znaleźć moją wymarzoną tapetę i od razu w tym sklepie był lampa wisząca i stojąca na szewka nocną idealna!Bardzo bardzo się cieszę :happy:

Juz czwarty dzień jest mi niedobrze, wysłałam męża do apteki po testy ciążowe bo to sie robi nie śmieszne :szok:

a jak wam mija niedziela?
gartulacje ;-)

oki zatestowałam i jak byk jedna kreska, jutro rano zrobię jeszcze jeden z porannego moczu, ale oby jedna kreska się utrzymała :-)
u przykro mi :-(

witam nadrobiłam wszystko ale zapomniałam już co komu miałam napisać:-p

witam wszystkie nowe dziewczynki

sol
gratuluję spokojnych 9 miesięcy :-)

hmmmm no i zapomniałam co dalej:-p:-p:-p:-p

u mnie bez zmian bardzo źle się czuję, jestem strasznie nerwowa ciągle zła i w ogóle nie wiem ile ten mój że mną wytrzyma :-(
nogi mi puchną żylak wyskakuje co też boli kurczę narzekam jak jak hmmmm jak to mój mówi stara bereciara

a najgorsze jest to że nie zaobserwowałam u mnie płodnego śluzu :crazy: brzuch boli raz jeden jajnik raz drugi :crazy:
nie wiem co się ze mną dzieje i z moim organizmem i to właśnie teraz kiedy zaczęte są starania buuuuuu

a już wiem co tam u naszych zaciążonych koleżanek jak się czujecie????
coś czytałam że duży apetyt macie- no w końcu jecie teraz za 2 :):)
a co do starszych osób to są okropne już pisałam kiedyś na tym forum że są hipokrytami którzy biegną do tramwaju a potem udają ciężko chore ( oczywiście nie mówię że wszyscy)
dlatego nie dajcie się macie prawo usiąść i odpocząć mpk !!!!!
no mama to samo nerwy przychodzą i odchodzą :):) i ze śluzem tez mam to samo :-(

agnieszka to nie dobrze :( kurczę może to stres Ci ją zatrzymał
kasiu to dobrze że nie masz żadnych uciążliwych oznak ciąży :) do wizyty jakoś wytrzymasz tyle wytrzymałaś przed testowaniem więc teraz też Ci się uda :)

a ja ostatnio oglądam na discovery travel & living taką serię "ciąże z zaskoczenia" i tam często jest że test ujemny a okazuję się że jednak są fasolki- bardzo fajny program polecam :)

mój mnie ciągnie spać :):) ale raczej o sen mu nie chodzi :-pdziś jest 15 dzień więc może coś jeszcze z tego będzie :-)
miłej nocki życzę
owocnych przede wszystkim
buziaczki
ja też oglądam ten program super jest a co za historie tam są to masakra :)

Harsh - żeby w ogóle to nie słyszałam ale może się rozregulować nawet do 50 dni - tak mnie gin ostrzegał.

pysia - 14 marca odstawiłam plastry, 1 cykl po odstawieniu nie szaleliśmy a to był drugi i się udało. :-p

My niedawno wstaliśmy, Marcin pojechał z Karolą do przedszkola a ja spadam po cichaczu do sklepu i apteki :-p Jakby się dowiedział co chce kupić bym w łeb dostała więc tak po cichaczu - za niedługo wracam do was :-p A potem pisanie pracy jak wróci moja opiekunka co mi już dźwigać nie pozwala :-D
to tez mój drugi cykl po odstawieniu hormonów i mam nadzieje że będzie równie udany jak Twój :)

hej kochane myslałam że was nie nadrobie :) ale udało sie

pysia no mój to jest taki swietny że on sie chyba nie orjentuje kiedy mozna ustalić czy jest ciąża - chyba spał na biologii a ja mu nic nawet nie wspominam o testowaniu bo nie chcem robic alearmu jak może nic nie wyjść a poza tym będzie miał niespodzianke :) bo on wczorj mówi choć choć musimy trenowac bo niedługo znowu masz płodne :):):) - zapomniał o testowaniu i o @ chyba :):):):):):):) no ale nic pocieszny jest :):)
a moja teściowa jak zawsze mówi że mamy czas tak wczoraj sie pytała kiedy wnuki będą :):) - nie wiem co ją tak nagle wzieło :):)
mnie dziś strasznie kusiło żeby test robić ale wiedziałam ze nic by nie wyszło i nie robiłam no kurcze taka jestem ciekawa co mi wyjdzie jak nie wiem, mam nadzieje że nie będzie tak jak ostatnio że mnie wprzedzi :( a tak was nadrabiałm popijałam herbatke i niewiem kiedy ale wciągnełam 2 bółki :szok::szok::szok:

reklama
PYSIA- czesc kobieto,ale ten bociek na suwaczku sie przysuwa do Was;-)
ZAPMARTA- no dokladnie ,ta choroba wtmaga dyscypliny....w takim razie kawke wypij;-)
BIBINKA- no to dobrze,ze zalatwisz od razu 2 sprawy i nie musisz kilka razy biegac:tak:dus ginek.o badanie jak nie bedzie chcial zrobic:sorry2:
u mnie przestalo padac,ale jest ciemno-od rana pale swiatlo:szok:taka u mnie pogoda:crazy:zazdroszcze slonka-u nas weekend byl piekny a dzis...
ciekawe co tam dzis u bb77 wyjdzie po wizycie u ginek???:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry