• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol, można by rzec, że niektórzy tylko gadaniem żyją i bez plotek nie mają sensu życia;-)
Ja już po obiadku, czekam teraz by wypić kawę;-)

reklama
witam was
kompletnie nie mam czasu na net dzisiaj
ciągle gdzieś jeździmy... ale jest fajnie! :)

sylvi witaj!!!

Pozdrawiam was!

WITAM sie popoludniowo-odpalilam kompa po 13.00 ale niespodziewanie wleciala kumpela i nie moglam z Wami popisac:baffled: a teraz jak nadrobilam to oczywiscie nie pamietam co ktorej mialam odpisac:sorry2:
SOL- co to ma byc????????????????????? bezczelnie zachodzisz sobie w ciąże w 1 cyklu i to nawet sie specjalnie nie staralas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: nie no GRATULUJE oczywiście i zycze aby wszystko bylo si;-)piekny suwaczek masz teraz lykaj kwas foliowy,czekaj na wizyte u ginek:tak:i dbaj o siebie i Niunie:-D
pozostale kobietki witam i pozdrawiam
BIBINKA- ciesze sie bardzo ze z mężem lepiej:tak:;-);-);-);-);-)super wieści!!
SYLVI- corcia piekna i zycze powodzenia w staraniach;-)wspolczuje strat:-(ja tez mam poronienie za soba(pierwsza ciąża w 9 tyg...) a teraz na tygodniach zaczynamy starania o trzecie baby:-D

Kinga zalatana jesteś ciągle;-)
mama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu :tak:
Sol dzięki za wpisanie mnie na listę:-)
Uciekam do mojego K. do usłyszonka:-)

mamaWitam! ale niespodziankę nam Sol zrobiła :))
A Ja już po obiadku,odpaliłam laptopa i obczajam konto na facebooku:rofl2:

No to ja już jestem :-)

Udało mi się znaleźć moją wymarzoną tapetę i od razu w tym sklepie był lampa wisząca i stojąca na szewka nocną idealna!Bardzo bardzo się cieszę :happy:

Juz czwarty dzień jest mi niedobrze, wysłałam męża do apteki po testy ciążowe bo to sie robi nie śmieszne :szok:

a jak wam mija niedziela?

mama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu :tak:
JEZYNKA- ja oczywiście sie boje ze historia moze sie powtorzyc,ale nie zrezygnuje z prob a poza tym moj ginek.da mi od razu duphaston albo luteine na podtrzymanie i staram sie byz spokojna:tak:Tobie tez sie uda-kciuki zaciśniete:tak:
KINGA- cześć :-)a Sol juz testowala i sa 2 kreski!!:tak:AGNIESZKA- hejka-no zrobila nam niespodzianke Sol przy niedzieli:))) fajnie,ze Jej sie udalo i to bez wspoagaczy!!
LORELAIN- a Ty kiedy masz termin @ ??? test robisz jutro czy jak mąż wróci z apteki??? gratuluje udanych zakupów!!! :)) ja bylam jeszcze dzis w ogrodniczy -w sumie w 4 (lacznie z Leroy) i nigdzie nie moge dostac cyprysów:(( kupilam 1 ladne drzewko a jutro z Domisiem bede szukac w pozostalych ogrodniczych....

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja już jestem :-)

Udało mi się znaleźć moją wymarzoną tapetę i od razu w tym sklepie był lampa wisząca i stojąca na szewka nocną idealna!Bardzo bardzo się cieszę :happy:

Juz czwarty dzień jest mi niedobrze, wysłałam męża do apteki po testy ciążowe bo to sie robi nie śmieszne :szok:

a jak wam mija niedziela?
Cieszę się że znalazłaś tapetę.To kiedy zaczynacie remont?
Rozumiem że będziesz testować:)3mam kciuki!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry