tygryskowa
Fanka BB :)
Sol, można by rzec, że niektórzy tylko gadaniem żyją i bez plotek nie mają sensu życia;-)
Ja już po obiadku, czekam teraz by wypić kawę;-)
Ja już po obiadku, czekam teraz by wypić kawę;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a teraz jak nadrobilam to oczywiscie nie pamietam co ktorej mialam odpisac
nie no GRATULUJE oczywiście i zycze aby wszystko bylo si;-)piekny suwaczek masz teraz lykaj kwas foliowy,czekaj na wizyte u ginek
i dbaj o siebie i Niunie
;-);-);-);-);-)super wieści!!

ostatni dzień urlopu męża wiec rozumieszKinga zalatana jesteś ciągle;-)

JEZYNKA- ja oczywiście sie boje ze historia moze sie powtorzyc,ale nie zrezygnuje z prob a poza tym moj ginek.da mi od razu duphaston albo luteine na podtrzymanie i staram sie byz spokojnamama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu![]()
Tobie tez sie uda-kciuki zaciśniete
AGNIESZKA- hejka-no zrobila nam niespodzianke Sol przy niedzieliojej to ja nie wyczytałam widocznie!KINGA- cześć :-)a Sol juz testowala i sa 2 kreski!!![]()
Cieszę się że znalazłaś tapetę.To kiedy zaczynacie remont?No to ja już jestem :-)
Udało mi się znaleźć moją wymarzoną tapetę i od razu w tym sklepie był lampa wisząca i stojąca na szewka nocną idealna!Bardzo bardzo się cieszę
Juz czwarty dzień jest mi niedobrze, wysłałam męża do apteki po testy ciążowe bo to sie robi nie śmieszne
a jak wam mija niedziela?