• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ide sobie na ogrod popatrze na moje piekne tujki i iglaki;-)niemoge sie nacieszyc:tak:moze wlece wieczorem...a napewno jutro:rofl2:

ja też jestem jakby co ;-) chwilowo co prawda ale jestem jeszcze

mama miłego wypoczynku więc ;)

a ja ide z młodym pobiegać..

Kinga zalatana jesteś ciągle;-)
mama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu :tak:
Sol dzięki za wpisanie mnie na listę:-)
A proszę :-D To ja nie będę się wypowiadać na temat poronień bo moją historią można dzieci straszyć :-D

WITAM sie popoludniowo-odpalilam kompa po 13.00 ale niespodziewanie wleciala kumpela i nie moglam z Wami popisac:baffled: a teraz jak nadrobilam to oczywiscie nie pamietam co ktorej mialam odpisac:sorry2:
SOL- co to ma byc????????????????????? bezczelnie zachodzisz sobie w ciąże w 1 cyklu i to nawet sie specjalnie nie staralas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: nie no GRATULUJE oczywiście i zycze aby wszystko bylo si;-)piekny suwaczek masz teraz lykaj kwas foliowy,czekaj na wizyte u ginek:tak:i dbaj o siebie i Niunie:-D
A co się będę o pozwolenie pytała :-D Ale odstawienie tabsów działa :-D A ja znowu śpiąca :-p Ale będę miała pewność co do fasolki kole czwartku, piątku, jak @ przyjdzie to będzie 7 aniołków na liście :sorry: Jakoś przeżyję - już mam taką znieczulicę że głowa mała :sorry:

Nareszcie moja mama sobie poszła - bo ciężko mi było cokolwiek robić jak mi na ręce patrzyła :-p

mama idź idź kochana podziwiaj swoje nowe nabytki,pewnie pięknie teraz Twój ogród wygląda :tak: i miło w nim się odpoczywa:)

oki zatestowałam i jak byk jedna kreska, jutro rano zrobię jeszcze jeden z porannego moczu, ale oby jedna kreska się utrzymała :-)

reklama
sol - ja jutro o 14 stej , mam wizytę :-) więc chyba nie będę testować ... zobaczę co on powie , :-D. nie chce się stresować

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry