Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no tak ja przyszlam wszystkie pouciekaly.....
A proszęKinga zalatana jesteś ciągle;-)
mama witaj, wiedząc, że miałaś poronienie a teraz będziesz starać się o trzecie bejbi, podnosisz mnie na duchu
Sol dzięki za wpisanie mnie na listę:-)
To ja nie będę się wypowiadać na temat poronień bo moją historią można dzieci straszyć 
A co się będę o pozwolenie pytałaWITAM sie popoludniowo-odpalilam kompa po 13.00 ale niespodziewanie wleciala kumpela i nie moglam z Wami popisaca teraz jak nadrobilam to oczywiscie nie pamietam co ktorej mialam odpisac
SOL- co to ma byc????????????????????? bezczelnie zachodzisz sobie w ciąże w 1 cyklu i to nawet sie specjalnie nie staralas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie no GRATULUJE oczywiście i zycze aby wszystko bylo si;-)piekny suwaczek masz teraz lykaj kwas foliowy,czekaj na wizyte u ginek
i dbaj o siebie i Niunie
![]()
Ale odstawienie tabsów działa
A ja znowu śpiąca
Ale będę miała pewność co do fasolki kole czwartku, piątku, jak @ przyjdzie to będzie 7 aniołków na liście
Jakoś przeżyję - już mam taką znieczulicę że głowa mała

i miło w nim się odpoczywa