• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka - nie dasz rady chyba wejsc na linka ktore podalam dziewczynom, bo kazdy ma innego linka. Na razie jzu duzo znajomych na gg mi sie zaoferowało i zobacze ile mi wyjdzie, bo teraz znowu nie moge przekroczyc bo chce mieć okrąglą liczbe żeby mi sie łatwiej liczyło.:) Jak mi nadal braknie to podam ci specjalnei dla ciebie linka :). Z góry dziękuje za dobre chęci :-)

Dziewczyny niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi !:happy2:

KasiaWie - brak deszczu to połowa sukcesu :-)

reklama
lorelain już :)
wisienko no może może to rzeczywiście jakieś przesilenie wiosenne
kasiawie jak się czujesz???

Ostatnia edycja:
KASIAWIE-czesc mamuska:-D:-D
AGNIESZKA- witam ponownie;-)
WISIEŃKA- bardzoooooooo mocnoooooooooo trzymam za Ciebie kciuki,zeby sie udalooooooooooo:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wisienka - nie dasz rady chyba wejsc na linka ktore podalam dziewczynom, bo kazdy ma innego linka. Na razie jzu duzo znajomych na gg mi sie zaoferowało i zobacze ile mi wyjdzie, bo teraz znowu nie moge przekroczyc bo chce mieć okrąglą liczbe żeby mi sie łatwiej liczyło.:) Jak mi nadal braknie to podam ci specjalnei dla ciebie linka :). Z góry dziękuje za dobre chęci :-)

Dziewczyny niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi !:happy2:

KasiaWie - brak deszczu to połowa sukcesu :-)
hmm, zanim to napisałaś to zrobiłam tą ankietę:-p:-p:-p:-p
Cześc Kasia jak tam samopoczucie:-):-):-)
mama dzięki i pamietaj, ze ja za ciebie też
kinga mam cię na face
Dziewczyny jak mi się nie chce jutro pracować:rofl2: Pogoda ma byc, słoneczko i w ogóle a ja muszę kisić się w aucie:crazy:Znowu sie ugotuję:baffled:.
Kupiłam Polowi ksiażkę, którą mu wręcze jak juz będzie pewne, ze fasolka jest, Jak przetrwać 9 miesięcy, poradnik dla tatusiów znaczy. Czytałam kilka stron i nawet mi się spodobało:-)
nika Witaj

Ostatnia edycja:
Witam:-):-)

SOL - nieoficjalnie gratulacje:-D:-D:-D Oficjalne kole czwartku lub piątku;-);-)
MAMA - suwaczki mkną jak szalone:tak::tak::rofl2:
WISIENKA - super że weekend się udał:tak: A wałówka od rodziców zawsze mile widziana;-);-)
KASIAWIE - jeszcze dwa dni:-D
LORELAIN - jak ci braknie to dawaj ankietę chętnie pomogę:happy:
EWCIA - to mieszkasz w miłej okolicy:-)
SYLVI - witaj i pisz z nami:-) Przykro mi z powodu straty
[*]
IWONKA2B witaj:-) jak tam nastroje?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama