reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monia - przy Mańku bardzo cudowałam i niepotrzebnie, BEBIKO jest bardzo dobrym mlekiem, ja kupiłam na początek Bebilon bo ma bardzo fajną puszkę, a w składzie identyczne co BEBIKO ;) Teraz kupuję 500g Bebika w Biedronce i przesypuję do puszki po Bebilonie. Boris nie miał najmniejszych problemów z tolerancją mleka modyfikowanego. Kupki nadal w ilościach hurtowych i żadnych rewolucji żołądkowych :))

Załapie, załapie :)) Niestety musisz się wykazać anielską cierpliwością....nie jest to łatwe, zarówno dla Ciebie jak i dla dziecka. Życzę Wam powodzenia :))

nareszcie słonko....poczekamy jeszcze troszkę i idziemy na dłuuuuugi spacer. Przez ostatnie dwa tygodnie, trafialiśmy między deszczem, a deszczem :))) choć nie zawsze nam się udawało :-)

KUOTKI? Co się z Wami podziewa?

Made no mówię Ci........coś nie tak.........a nieobecność Kotka jest wielce martwiąca, bo niewyjaśniona.........

Mary gratulacje dla Mii na 7 miesięcy! Buziaków 100!!!!!!!! I niech da mamie pospać dziś!

MELDOWAĆ SIĘ MOJE PANIE!

Ostatnia edycja:
O rety!!!!!!! Cisza ogromniasta! Aż w uszach dzwoni! Liczę na to, że to mocno chwilowe....

Made Kocurek nadal milczy???? :zawstydzona/y:

Kochane moje ja mimo tej ciszy bardzo bardzo bardzo bardzo chciałam Was prosić o trzymanie kciuków w baaaaaardzo dla mnie ważnej sprawie. O wysyłanie w kosmos pozytywnych myśli W LILI_SPRAWIE! Z góry dziękuję i w rączki całuję!

Paulinko może wywołam Cię myślami - zobacz co dla Ciebie znalazłam.....sama się zastanawiam normalnie :zawstydzona/y::shocked2:
http://sklep.bigstar.pl/promocje/3,women-bluzki/11321,wl12-l-ts-ls-48-438-s.html

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry