reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jest kuot i się wita serdecznie :))

A u nas jest tak - w dzień Ola moja śpi raz, i w dodatku mniej, niż 2h, a wieczorem chodzi spać o 20, po czym śpi kwadrans/pół godziny i wstaje :-p Następnie do 24 udaje się ją uśpić, po czym 5/6 wstaje :-p I caaaaaaaały dzień mamy na krok nie opuszcza :sorry2: A poza tym - włazi już wszędzie! Zabezpieczam gniazdka, kanty i ciągle latam z mopem, myjąc Oli pole wędrówek ;-)
Zobacz załącznik 475231Zobacz załącznik 475232Zobacz załącznik 475233
Zobacz załącznik 475234Zobacz załącznik 475235Zobacz załącznik 475236
Zobacz załącznik 475237Zobacz załącznik 475238Zobacz załącznik 475239

Ostatnie zdjęcia są z przychodni :-) Mierzymy tylko 70cm i ważymy 8300 :sorry2: Spadłyśmy do 25 centyla, cokolwiek to znaczy :eek::-p

Jeju :-) Oleńka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowna!!!! :-D:-D:-D))) Napaczeć się nie mogę :zawstydzona/y:
KUOTKU! Nareszcie! Bardzo tęskniłam, bardzo :sorry2: wiesz co znaczą dla mnie dwie kawy dziennie? NIC! :-) ja muszę funkcjonować : ))))))))
Lecę wysadzić siura :))) może się uda ;)

:-):-):-)

O rany..!!! Jest i rudzioch.. i taki z fajnymi pręgami na grzbiecie !!! I lamparcik!! Chcę WSZYSTKIE :-D

MADE jak tam wysadzenie ??? :eek:

Ostatnia edycja:
Kocur uważaj bo ich jest aż 5;))) a jeden zyskał już przydomek 'rozdarciuch'- no drze się o wszystko;))) lepiej niż nasze dziewczynki;)))

zmykam bo znów bark mi odmawia posłuszeństwa-miłego weekendu i do zobaczenia!!!

Papa PAULA !! Miłego! :-) I zostawiłaś ze mną to pyszne ciacho... :dry:

Muszę spróbować położyć darciocha, bo na nos się ze zmęczenia przewraca... ciekawe, czy się da :-p

Ostatnia edycja:
hej :)

ale pusto tutaj ostatnio :(
ja tez nie pisze za duzo ... czasu ciagle brak

z dobrych wiesci doszedl moj wozek w koncu !! ale mam radoche hehe
jest super , naprawde godny polecenia :)
prowadzi sie rewelka , wyglada slicznie , ma spory kosz na zakupy i wogole same ohy i ahy :)

dzisiaj w parku maly poznal kolege hehe
kurcze on nie ma kontaktu z dziecmi nic , wiec w szoku bylam , ze tak fajnie od razu sie zakumplowal ;) glaskal chlopczyka po raczce , smial sie jak nakrecony i gadal , potancowal przy lawce troche :)

teraz lata i rozrabia , energia go roznosi cos
ostatnio wszedl mi na lawe :szok:
rosnie diabel wcielony hehe

kilka fot z dzisiaj :)
park.jpgkibic.jpg

Kochane moje ja mimo tej ciszy bardzo bardzo bardzo bardzo chciałam Was prosić o trzymanie kciuków w baaaaaardzo dla mnie ważnej sprawie. O wysyłanie w kosmos pozytywnych myśli W LILI_SPRAWIE! Z góry dziękuję i w rączki całuję!
l

to trzymam z calych sil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))

Chciałam tylko powiedzieć DOBRANOC:))

Mało mnie teraz będzie chwilowo:( W pracy atmosfera jak już pisałak - koszmarna!!!! Dziś było spotkanie motywujące - czyli czytajcie zastraszające pracowanków... no i przez chwilę nie będę mogła z pracowego pisać:(( postraszyli monitoringiem wewnętrznym więc pewnie ze 2 razy sprawdzą co by atmosferę grzy utrzymać....
postaram się wieczorem zaglądać z domu chociaż czasem:)

będę tęsknić....

o kurcze az tak zle w pracy ?? oby sie poprawilo szybko i obys znowu mogla pisac z nami ;))) &&&&&&&&&&&&&&

Jest kuot i się wita serdecznie :))

A u nas jest tak - w dzień Ola moja śpi raz, i w dodatku mniej, niż 2h, a wieczorem chodzi spać o 20, po czym śpi kwadrans/pół godziny i wstaje :-p Następnie do 24 udaje się ją uśpić, po czym 5/6 wstaje :-p I caaaaaaaały dzień mamy na krok nie opuszcza :sorry2: A poza tym - włazi już wszędzie! Zabezpieczam gniazdka, kanty i ciągle latam z mopem, myjąc Oli pole wędrówek ;-)
Zobacz załącznik 475231Zobacz załącznik 475232Zobacz załącznik 475233
Zobacz załącznik 475234Zobacz załącznik 475235Zobacz załącznik 475236
Zobacz załącznik 475237Zobacz załącznik 475238Zobacz załącznik 475239

Ostatnie zdjęcia są z przychodni :-) Mierzymy tylko 70cm i ważymy 8300 :sorry2: Spadłyśmy do 25 centyla, cokolwiek to znaczy :eek::-p

ale slodziak ;)))
widze tez z miolta latasz ? ja kurcze wszystkie meble mam oplute i odciski lapek na nich , o podlodze nie wspomne ...

Dobry-dla koleżanek do kawki;))

Zobacz załącznik 475255
a to nasze małe zoo;))

Zobacz załącznik 475251

ciacho pycha ;))
ale kotki !!!!!!!!!!!!!!!!!! cudne sa :)))

reklama
Hej :))
Zastanawiam się czy zamknąć oczy na długo....bardzo się denerwuję tym meczem :eek: Myślę też jak to KUOTY wyczymajom :sorry2: Wrocław teraz przeżywa oblężenie :)

Asionek - pokazuj wózek!!! Natan cudny :-) i taki niezwykle pozytywny :))) Śliczny chłopczyk :-D

Paula - wyślij mi jednego takiego miauczącego :sorry2: cudowne kocięta :))) Ciacho wygląda PYSZNIE!!! Jak proste, to poproszę o przepis :))

Olivka - witaj! Mam nadzieję, ze jest znośnie :)

Wszystkie BBabeczki dostają buziaki od LILI, która odpoczywa z rodzinką u teściowej na wsi :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry