rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kupa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Następnie do 24 udaje się ją uśpić, po czym 5/6 wstaje
I caaaaaaaały dzień mamy na krok nie opuszcza
A poza tym - włazi już wszędzie! Zabezpieczam gniazdka, kanty i ciągle latam z mopem, myjąc Oli pole wędrówek ;-)
Spadłyśmy do 25 centyla, cokolwiek to znaczy 

))) Napaczeć się nie mogę
wiesz co znaczą dla mnie dwie kawy dziennie? NIC! :-) ja muszę funkcjonować : ))))))))

Kochane moje ja mimo tej ciszy bardzo bardzo bardzo bardzo chciałam Was prosić o trzymanie kciuków w baaaaaardzo dla mnie ważnej sprawie. O wysyłanie w kosmos pozytywnych myśli W LILI_SPRAWIE! Z góry dziękuję i w rączki całuję!
l
Chciałam tylko powiedzieć DOBRANOC)
Mało mnie teraz będzie chwilowoW pracy atmosfera jak już pisałak - koszmarna!!!! Dziś było spotkanie motywujące - czyli czytajcie zastraszające pracowanków... no i przez chwilę nie będę mogła z pracowego pisać
( postraszyli monitoringiem wewnętrznym więc pewnie ze 2 razy sprawdzą co by atmosferę grzy utrzymać....
postaram się wieczorem zaglądać z domu chociaż czasem
będę tęsknić....
Jest kuot i się wita serdecznie)
A u nas jest tak - w dzień Ola moja śpi raz, i w dodatku mniej, niż 2h, a wieczorem chodzi spać o 20, po czym śpi kwadrans/pół godziny i wstajeNastępnie do 24 udaje się ją uśpić, po czym 5/6 wstaje
I caaaaaaaały dzień mamy na krok nie opuszcza
A poza tym - włazi już wszędzie! Zabezpieczam gniazdka, kanty i ciągle latam z mopem, myjąc Oli pole wędrówek ;-)
Zobacz załącznik 475231Zobacz załącznik 475232Zobacz załącznik 475233
Zobacz załącznik 475234Zobacz załącznik 475235Zobacz załącznik 475236
Zobacz załącznik 475237Zobacz załącznik 475238Zobacz załącznik 475239
Ostatnie zdjęcia są z przychodni :-) Mierzymy tylko 70cm i ważymy 8300Spadłyśmy do 25 centyla, cokolwiek to znaczy
![]()
Myślę też jak to KUOTY wyczymajom
Wrocław teraz przeżywa oblężenie 
cudowne kocięta