• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bieganie też pomaga rozładować emocje polecam! :)
niby tak ale seks z męzem też działa i nie trzeba się nawet motywować :))

witam wszytskie,z którymi się jeszcze dziś nie "widziałam":tak::-)

bb77 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!daj znać po wizycie u ginek:tak::-)
mama jak tam cyprysy???pewnie nie posadziłaś,skoro u Was leje?
iwonka2b uśmiechu kochana życzę:tak:
elleth może to fasolina tam kiełkuję,co?:tak:jeszcze trochę i się przekonamy,trzymam kciuki:tak::-)
kinga działajcie,działajcie,toż to sama przyjemnośc:tak::-)
agnieszka szkoda,że się nie dodzwoniłaś,może uda Ci się przed pracą tam dostać:tak:
nagapalma przykro mi,że @ przyszła:-(.trzymaj się i nie daj się:tak:.idź koniecznie tą chlamydię sprawdź.to się bada z moczu w posiewie?
sol Ty mi żadnych płytek nie myj:no:
marylka niezły sen z tym odciąganiem pokarmu,a może Kamil się przez sen bawił cycochami:szok::-D:-D:-D
ewcia cieszę się,że humorek dopisuje:tak:
szczęśliwa kłopoty żołądkowe mogą się zdazyć w ciązy,ale zapytaj ginka:tak:
a wiesz nie zdziwiła bym sie zbytnio :):):):) mam nadzieje tylko że mu sie nie śniło że krowe doił :):) musze sie dowedzieć jakie miał sny :):):)

witam dziewczyny:)
swoje niesmiale poczatki na forum mialam juz rok temu w marcu, ale nasze staranka zostaly zawieszone na czas nieokreslony az do teraz! wiec w maju zaczynamy...mysle, ze razniej mi bedzie z innymi 'staraczkami' :) bylaby to moja pierwsza ciaza, wiec tym bardziej wsparcie bedzie potrzebne:) dlugo czekalam z powiekszeniem rodzinki, mam 28 lat, wiec najwyzszy czas na to;) mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego milego grona:) pozdrawiam
witaj i zapraszam do pisania ja już w sobote testuje a jak @ przyjdzie to działam dalej :):) to tez będzie moje pierwsze dziecko :)

reklama
ZAPMARTA- wydaje mi sie ze nie bedzie roznicy-w koncu juz tyle czasu biore te hormony a jajniki przeiez nie wiedza ile czasu mialam brac-sa zablokowane a norma to 21 tabletek i @ a ja juz 49 tabletek wzielam czyli 49 dni biore.....

mama wiesz co mi się przypomniało?ja brałam tabsy dość długo.w wakacje bywało tak,ze wzięłam 2 opakowania i troszkę więcej bez przerwy,bo wyjeżdzałam i nie chciałam mieć @. nawet do tej pory jakies niedokończine opakowania walaja mi się w apteczce.myslę,że przy braniu bez przerwy ,nie ma to znaczenia,że sobie skrócisz,a możesz lepiej się poczuć:tak:

mlodam tulę z powodu Taty. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :-(:-(
Weselicho za niecale 2 miesiące :-D:-D:-D
BB jejku ale się ciesze razem z Tobą. Ogormne gratulacje dla Ciebie hurrra :-D:-D:-D
ewcia
wiem, ze w rzeczywistości wesolo nie jest z porodem ale nie mogę się doczekac tego wszystkiego. To musi byc coś pieknego zobaczyc własne dziecko. jejku... ja to jak kiedyś urodzę i dadzą mi dziecko to pewnie będę plakac ze szcześcia :-):-):-)

mama kobieto wykończysz się z tymi tabsami...u mnie właśnie zaczęło lać,dobrze,że M mi auto zostawił,bo znów by mi Alę przewiało,ale jutro może byc gorzej z autkiem:-(.a z ginek,to DO CHOLERY Z TYMI LEKARZAMI WSZYSTKIMI,NIECH SIE POCAŁUJĄ W D...:angry::wściekła/y::angry:.nawet mi się pisać nie chce,jutro jadę rano znów,bo mnie nie przyjął:angry::wściekła/y:.tak bym chciała mieć takiego ginka,jak ty:tak:.może wiesz,czy z posiewu wyjdą mi baterie typu chlamydia?????
BIBINKA- no dokladnie jeszcze troche i sie wykoncze:crazy::crazy:i nic ze starań beda:crazy::angry:
nie bede brala dalej tych hormonow-do niedzieli i koniec!!postanowione:tak: szkoda,ze ginek nie przyjal-ja Wam wszystkim zycze takiego lekarza jak ja mam:tak:licze ,ze jutro bedzie sz po badaniu i bedzie wszystko si;-)sciskam!!

A ja dzwonilam do swóch salonów ślubnych i co? I d*** nie ma mojego numeru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro jadę do innego miasta i mam nadzieję, że coś znajdę na stópki

mama czytałaś tego posta co Ci napisałam z tymi tabsami???

pysia jeszcze trochę i się doczekasz bobasa;).masz jakis nietypowy rozmiar stopy,że rozmiarów nie ma?a może bardzo typowy czyli 37-38 i wszytsko wykupili;)?

mama wiesz co mi się przypomniało?ja brałam tabsy dość długo.w wakacje bywało tak,ze wzięłam 2 opakowania i troszkę więcej bez przerwy,bo wyjeżdzałam i nie chciałam mieć @. nawet do tej pory jakies niedokończine opakowania walaja mi się w apteczce.myslę,że przy braniu bez przerwy ,nie ma to znaczenia,że sobie skrócisz,a możesz lepiej się poczuć:tak:
BIBINKA- tak tez wlasnie mysle:tak::tak:tak na chlopski rozum;-)

ewcia
wiem, ze w rzeczywistości wesolo nie jest z porodem ale nie mogę się doczekac tego wszystkiego. To musi byc coś pieknego zobaczyc własne dziecko. jejku... ja to jak kiedyś urodzę i dadzą mi dziecko to pewnie będę plakac ze szcześcia :-):-):-)
PYSIA- bedziesz plakala na bank-ja wylam:tak::-D

wlasnie rozmawialam z mama....moj tata wlasnie mial operacje na pecherzu-jaka narosl Mu sie zrobila i musieli operowac-wczoraj zle sie czul ,dzis pojechal na kontrole i od razu na stól:-(:-(:-(teraz bedzie kilka dni w szpitalu bo cukrzykom bardzo wolno sie wszystko goi:-(

bb77 ogromne gratulacje - rzeczywiście wysyp jestem z wami kilka dnia a juz dwie zaciążone - może szczeście przyniosłam :-D:-D:-D

A mnie dziś jajniki mocno bolą ciekawe cz na okres :baffled:

mama co to się dzieje???to przez te pogody ludzie chorują:-(.współczuję z powodu taty,mam nadzieję ,że szybko dojdzie do siebie!a z tabsami,z pewnością będzie ok,odstawisz,dostaniesz @ i do dzieła:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry