• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kurcze dziewczyny być z wami na bierząco to nie lada wyczyn :):)

Kinga no ja tez popłódnia bez kompa raczej spędzam :):)

ja własnie pochłonełam kebaba taka miałam ochote na to mięso i męzus mi przyniusł :) acha upewniłam sie i nie snił o dojeniu krowy :) a teraz najedzona bym sie legła na małą sjeste , ale ogólnie jakaś zniechęcona jestem i zadżumiona troche :(

mama05- no nie za fajnie z tymi hormonami u mnie wyglądało to podobnie nic tylko wielkie rozdrażnienie...rzuciłam to w cholerę po przeszło pół roku i nie mam zamiaru do tego wracać :baffled:A jeśli chodzi o mnie to za 13 dni ma nadejść @ ! Stosuję nmpr więc czekam na skok a później to chyba będę siedzieć jak na szpilkach :-( Chciałabym zrobić mężowi niespodziankę urodzinową i wręczyc mu test z dwoma krechami eh...
TakaJednaKobitka- Ja tez nie mam zamiaru do tego wracac ,ale teraz musialam brac bo u mnie kiepsko z zajsciem w ciaże:sorry2:no ale juz suwaczki zmienilam,decyzja podjeta i byle do niedzieli:tak:;-)
trzymam kciuki zeby skok byl i zeby niespodzianka dla męża sie udala:tak:
BIBINKA- no ja z ta chlamydia nie pomoge bo nie robilam-moze Sol cos bedzie wiedziala jak wroci z Karolą

a ja spadam na chwile na ogrod wkopac moje piękności poki nie pada:-D:-D

Bibinka, wymaz z szyjki macicy lub cewki moczowej. Można zrobić tak jak posiew.

Spadam do moich chłopaków. Do napisania później.

marylka no nie można zaniedbać męża i rodzinki prawda? ;) ja do południa teraz bede zawsze jak coś!

Pa dziewczyny!!
:-)

dziewczyny ja zaraz zwarjuje coraz bardziej sie nakręcam że chcem dzidzie i cora bardziej sie boje że sie nie udało i mam niezłą schize :(:(:(:( kurde najlepiej to bym poszła spać i obudziła sie dopiero w sobote bo chce mi sie ryczeć :( ale mazac sie nie bede bo jak klient wpadnie to co ?? acha jak sie nie uda to nic bo dziś jeden chłopczyk chciał mi brata sprzedac :)

ja juz cyprysy wkopalam i niech ladnie rosna:))
ZAPMARTA,KINGA- do napisania pozniej:):):) ja zaraz brykam po Zunie:)

MARYLKA-Pozmienialam suwaczki-ladnie????;-)wiem dobrze co czujesz bo ja tez tak mialam przy ciazach:tak::tak:ale zobacz jak juz Ci zlecialo-jeszcze kilka dni i bedzie wiadomo a jak bys teraz test zrobila to i tak wyjdzie 1 kreska bo za wczesni,wiec nie ma bata trzeba czekac:tak:trzymam Cie za reke i wspieram jak moge:-D
MLODAM- witaj ponownie-lepiej troszke???moj tatko wlasnie po operacji.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześc dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, bo w święta wylądowałam w szpitalu. Złamałam nogę w kostce, miałam operacje. Teraz mam w niej śruby i czeka mnie długa rehabilitacha. A co nowedo u Was czy którejś się udało?
Ja nie wiem co się ze mną dzieje. Zawsze miałam regularną @ a teraz spóźnienie może przez nerwy i leki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry