• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no i witam się znowu:-p
spałam sobie a tu takie wyładowanie atmosferyczne że myślałąm że balkon sąsiadki spadł albo że coś wybuchło :wściekła/y:

marylka hmmmm u mnie ciągle coś się dzieję ciągle pod górkę ciągle jakieś dziwne rzeczy więc nie wykluczam stresu
a co do bliźniaków to też bardzo prawdopodobne bo poprzednio właśnie miałam bliźniaki:-(

TakaJednaKobitka
witam :-)
agnieszka677 witam może to przez ten szpital a może ciąża :)

mamo skoro decyzja podjęta to będę trzymać kciuki za szybkie zafasolkowanie :-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mama- dok~ładnie, sta~ł się cud już po raz drugi i dzisiejszy dzień zosta~ł nadrobiony
A za Dzieci nie ma za co, piszę co myślę, a że Dzieci superaśne, to piszę jak jest:tak:
Życzę zdrówka dla Taty

Sol- nie waż się ruszać okien:angry::angry: bo jak przyjadę na ten Śląsk, to Ci ty~łek spiorę:tak:

Bibinka- witam. Chlamydię tak jak napisa~ła zapmarta bierze się z kana~łu szyjki bąd~ź cewki. I przy posiewie zwyk~łym nie biorą pod uwagę chlamydii więc tego nie będzie. Musisz zrobić osobno.

Maryla- poprostu tulę.. ale mam nadzieję, że nie będzie w tym miesiącu rozczarowania i ujrzysz dwie krechy:tak::tak: wiem jak to jest, robisz z nadzieją, a tam jedna- mia~łam tak przez 5 miesięcy i rozpacz niesamowita

Wkur...:wściekła/y::wściekła/y: ta klawiatura piszę ~ł ~ź i wyskakuje przed tym ten cholerny pi~ździk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Mykam rozwiesić pranie i będę robić cenniki, ale będę zaglądać :))

Ostatnia edycja:
ewcia,iwonka- decyzja podjeta,ze skracam cza brania hormonow zamiast do 26 maja biore do 16 maja i potem czekam na @ i dzialamy:tak::-Dmam nadzieje tylko ,ze @ przyjdzie jak zawsze po 2 dniach po odstawieniu bo jak bedzie tak jak u Bibinki,Agnieszki czy Hrash to bedzie niewesolo.....jade po corke moja-dzis mamy zamiar przkluc Jej uszy wiec trzymajcie kciuki:tak:;-)

Iwonka2b- witam, ale mnie to do nerwicy doprowadza:wściekła/y:

Mama- No to & zaciśnięte, aby @ w przysz~łym tyg. się pojawi~ła:tak:
A Zuza da radę ;)

IWONKA- bardzo Ci dziekuje za te 3 zyczenia:tak::tak::tak::tak::-Dja za Ciebie tez moooooocno trzymam kciuki i za zdrowko taty:tak:
EWCIA- a moze cos nacisnelas ze tak sie robi-ja tam ciemna masa komputerowa wiec nie za bardzo pomoge:sorry2:mam nadzieje,ze Zuza da rade bo sama chodzi za nami i prosi o oklczyki i mimo,ze mowie ze bedzie troche bolalo to chce no to pojedziemy!!!

AGNIESZKA-witam CIE no troche u nas jest fasolek,troche dziewczyn na dniach testuje...szkoda,ze taka sytuacja u Ciebie i pewnie starania przesuniete w czasie ,co????:((zdrowka zycze i zeby wszystko bylo dobrze-zagladaj jak najczesciej!!! :):):))

reklama
Marylka, nie martw sie. Ja mam podobnie jak Ty. Co prawda do staranek jeszcze ponad 50dni, a ja już się cholernie doczekać nie mogę i własnie wszystko przeglądam dla dzieci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mama, córa na pewno się spisze na medal. Przekłucie to pewnie pistoletem i nawet nic nie czuć tylko lekkie uklucie, więc pewnie mala da radę :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry