Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
piekne masz suwaczkiMARYLKA-Pozmienialam suwaczki-ladnie????;-)wiem dobrze co czujesz bo ja tez tak mialam przy ciazachale zobacz jak juz Ci zlecialo-jeszcze kilka dni i bedzie wiadomo a jak bys teraz test zrobila to i tak wyjdzie 1 kreska bo za wczesni,wiec nie ma bata trzeba czekac
trzymam Cie za reke i wspieram jak moge
MLODAM- witaj ponownie-lepiej troszke???moj tatko wlasnie po operacji.....
oj kochana gdzieś ty skakała że noga złamana?? biedactwo tule mam nadzieje że szybko wyzdrowiejesz i będziesz mamącześc dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, bo w święta wylądowałam w szpitalu. Złamałam nogę w kostce, miałam operacje. Teraz mam w niej śruby i czeka mnie długa rehabilitacha. A co nowedo u Was czy którejś się udało?
Ja nie wiem co się ze mną dzieje. Zawsze miałam regularną @ a teraz spóźnienie może przez nerwy i leki.
u mnie znowu sie ciemno zrobilo wiec penie za chwile zacznie padac
MARYLKA- zawsze do uslugKOCHANE KOBITKI DZIĘKUJE WAM WSZYTSKIM ZA SPARCIE JESTEŚCIE SUPER
a ja no cóż troche z tej niepewności mi odbijawięc podejżewam że do soboty bede mieć takie huśdawki nastroju
![]()
EWCIA- uper ze sie udalo-jezyk zmienilas z angielskiego na polski????????
i podbrzusze 
wiem że nie mam bo przy oddawaniu krwi mi zawsze wyniki pełne dają
Więc tyle wiem że z krwi 
Ale ty będziesz mądrzejsza 
Jestem ze Świętokrzyskiego
A okien nie ruszam - na razie
Wystarczyło zrestartować kompa i ustawić polską programisty 
ha ha ha
Zaraz po testujących dziewczynach ha ha ha
I będą bliźniaki 
A potem skarpetka zaginęła
Ale ponoć po za tym ok. Przyszłyśmy do domu, ułożyła sobie dwa razy puzzle i padła
A ja obiadek zrobiłam, zjedliśmy i mąż też padł
A ja sobie siadłam i idę grać 
SOL-Ty mi tu blizniakow nie zycz bo autobus bedziemy musieli kupicmama - ty będziesz następnaha ha ha
Zaraz po testujących dziewczynach ha ha ha
I będą bliźniaki
Karola dzisiaj w przedszkolu wyszła z dziećmi na spacer i wlazła w błoto i but jej spadłA potem skarpetka zaginęła
Ale ponoć po za tym ok.
ewcia - a skąd ci przyszło do głowy że ja ze śląska?Jestem ze Świętokrzyskiego
A okien nie ruszam - na razie
Wystarczyło zrestartować kompa i ustawić polską programisty
Karola dzisiaj w przedszkolu wyszła z dziećmi na spacer i wlazła w błoto i but jej spadłA potem skarpetka zaginęła
Ale ponoć po za tym ok. Przyszłyśmy do domu, ułożyła sobie dwa razy puzzle i padła
A ja obiadek zrobiłam, zjedliśmy i mąż też padł
A ja sobie siadłam i idę grać
![]()

na szczęście mało kiedy coś się dzieje:-) a gdyby przywracanie się nie udało, łoj to by było kiepsko

mi komputer ma działać, ja tam się nie znam zbytnio w tych wszystkich ustawieniach, więc proszę się nie śmiać