• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLKA-Pozmienialam suwaczki-ladnie????;-)wiem dobrze co czujesz bo ja tez tak mialam przy ciazach:tak::tak:ale zobacz jak juz Ci zlecialo-jeszcze kilka dni i bedzie wiadomo a jak bys teraz test zrobila to i tak wyjdzie 1 kreska bo za wczesni,wiec nie ma bata trzeba czekac:tak:trzymam Cie za reke i wspieram jak moge:-D
MLODAM- witaj ponownie-lepiej troszke???moj tatko wlasnie po operacji.....
piekne masz suwaczki :):):)

cześc dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, bo w święta wylądowałam w szpitalu. Złamałam nogę w kostce, miałam operacje. Teraz mam w niej śruby i czeka mnie długa rehabilitacha. A co nowedo u Was czy którejś się udało?
Ja nie wiem co się ze mną dzieje. Zawsze miałam regularną @ a teraz spóźnienie może przez nerwy i leki.
oj kochana gdzieś ty skakała że noga złamana?? biedactwo tule mam nadzieje że szybko wyzdrowiejesz i będziesz mamą :) i że @ nadejdzie bo teraz nie pora

KOCHANE KOBITKI DZIĘKUJE WAM WSZYTSKIM ZA SPARCIE JESTEŚCIE SUPER

Pysia wiem wiem że my tak samo mocno pragniemy dzidzi zresztą każda tu bardzo pragnie dzidzi

a ja no cóż troche z tej niepewności mi odbija :( więc podejżewam że do soboty bede mieć takie huśdawki nastroju :(

PYSIA- NO mysle,ze Zuza da rade bo to bedzie pistoletem bo dzieci musza miec na minimum 6 tyg zalozone te kolczyki lecznicze a ja sie naklada na pistolet i gotowe.Wlasnie rozmawialam z Tomkiem-jak wroci z pracy to zostanie z Domisiem w domu a my z Zuza pojedziemy do kosmetyczki:tak:u mnie znowu sie ciemno zrobilo wiec penie za chwile zacznie padac:crazy:

KOCHANE KOBITKI DZIĘKUJE WAM WSZYTSKIM ZA SPARCIE JESTEŚCIE SUPER
a ja no cóż troche z tej niepewności mi odbija :( więc podejżewam że do soboty bede mieć takie huśdawki nastroju :(
MARYLKA- zawsze do uslug:):):):))))) i niech Ci odbija te 5 dni jakos wytrzymamy:)jak handelek??

EWCIA- uper ze sie udalo-jezyk zmienilas z angielskiego na polski????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jsorbek - mnie też jajniki boją :-D i podbrzusze :-p
bibinka - ja chlamydi nie robiłam bo nie miałam po co :sorry: wiem że nie mam bo przy oddawaniu krwi mi zawsze wyniki pełne dają :tak: Więc tyle wiem że z krwi :tak:
maryla - wytrzymasz, zresztą co ja mówię - sama zatestowałam 4 dni przed @ :-D Ale ty będziesz mądrzejsza :tak:
ewcia - a skąd ci przyszło do głowy że ja ze śląska? :-D Jestem ze Świętokrzyskiego :-D A okien nie ruszam - na razie :-D Wystarczyło zrestartować kompa i ustawić polską programisty :-D
mama - ty będziesz następna :tak: ha ha ha :-D Zaraz po testujących dziewczynach ha ha ha :-D I będą bliźniaki :-p

Karola dzisiaj w przedszkolu wyszła z dziećmi na spacer i wlazła w błoto i but jej spadł :-p A potem skarpetka zaginęła :-D Ale ponoć po za tym ok. Przyszłyśmy do domu, ułożyła sobie dwa razy puzzle i padła :-D A ja obiadek zrobiłam, zjedliśmy i mąż też padł :-D A ja sobie siadłam i idę grać :-p

mama - ty będziesz następna :tak: ha ha ha :-D Zaraz po testujących dziewczynach ha ha ha :-D I będą bliźniaki :-p
Karola dzisiaj w przedszkolu wyszła z dziećmi na spacer i wlazła w błoto i but jej spadł :-p A potem skarpetka zaginęła :-D Ale ponoć po za tym ok.
SOL-Ty mi tu blizniakow nie zycz bo autobus bedziemy musieli kupic:))nie ,nie dziekuje jedno poprosze,zdrowe tylko albo az tyle:)) to Ci Karola miala przygode z butem:))) teraz pospi a Ty odpoczywaj:)) i w wolnej chwili zmien mi prosze suwaczek na Staraczkach:))dzieki

ewcia - a skąd ci przyszło do głowy że ja ze śląska? :-D Jestem ze Świętokrzyskiego :-D A okien nie ruszam - na razie :-D Wystarczyło zrestartować kompa i ustawić polską programisty :-D

Karola dzisiaj w przedszkolu wyszła z dziećmi na spacer i wlazła w błoto i but jej spadł :-p A potem skarpetka zaginęła :-D Ale ponoć po za tym ok. Przyszłyśmy do domu, ułożyła sobie dwa razy puzzle i padła :-D A ja obiadek zrobiłam, zjedliśmy i mąż też padł :-D A ja sobie siadłam i idę grać :-p

Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przeczytałam Kielce, a myślałam o Katowicach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Stąd się wziął Śląsk:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień w przedszkolu zaliczony:tak:

A mi jak coś fiksuje, to przywracam system:sorry2::zawstydzona/y: na szczęście mało kiedy coś się dzieje:-) a gdyby przywracanie się nie udało, łoj to by było kiepsko:-D:-D:-D mi komputer ma działać, ja tam się nie znam zbytnio w tych wszystkich ustawieniach, więc proszę się nie śmiać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A BLIŹNIAKI BĘDZIESZ MIAŁA TY :-D:-D:-D:-D

Mykam do tych moich cenników bo do jutra ich nie zrobię w takim tempie :)))

Ostatnia edycja:
EWCIA- bardzo milo mi widziec,ze masz taki humor!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:super:-Dtak trzymac i zycze zebys sie szybko uporala z praca;-)
bb77- jak tam wizyta u ginek.pisz nam tu bo czekamy na wiesci:-D

reklama
kobietki ja lecę pomału
zaczynam sie denerwowac, bo od zaproszen mi cos nie odpisują co mi się nie podoba i nie wiem do kiedy napisac date na zastanowienie co będzie znajdowac sie na zaproszeniu eh :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jedziemy do księdza :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry