• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
taa a mój potem mnie straszy i wyskakuje zza ściany czy drzwi i robi WIELKIE ŁAAAAAAAAA...... i banan na twarzy a matka pazurami wbita w sufit :> hehh

reklama
Wróciłam z pracy i od gina, cycuszki zdrowe fest:-D:-D:-D
bb Gratulacje i cudownych, zdrowych i niezapomnianych 9 miesięcy:-):-)
Cuda sie dzieją na tym naszym forum:-)Poczytałam was i pozdrawiam wszystkie, witam nowe, pocieszam smutne, leję po dupce nerwowe i zjadam galaretkę Sol:-p:-p:-p
Pożarłam tez obiad Pola. Ziemniaczki, schabowe , fasolka:-)Teraz mnie trochę, ze tak powiem przymuliło i chyba się położę. Ciągle mi się chce spać:-)
Potem napiszę to co mam wam napisać:-)Mój suwaczek też sunie ale nie tak jak mamy dopalacze ma jakieś:-p:-p

taa a mój potem mnie straszy i wyskakuje zza ściany czy drzwi i robi WIELKIE ŁAAAAAAAAA...... i banan na twarzy a matka pazurami wbita w sufit :> hehh
Popłakałam się :-D:-D:-D:-D:-D

Wisieńka - paszla won z łapami od mojej galaretki :-p

Kinga - a galaretka nie wiem czy dobra bo pierwszy raz ten smak robię "jabłko i kiwi" - jak stężeje to się dowiem :tak: o ile mi wcześniej jej Karola nie podkoleguje :-D Ostatnio w ogóle postawiłam na domowe desery bo szkoda mi kasy :sorry: Tak więc nakupowałam galaretek, kiśli, budyniów i zaopatrzyłam się z mleko słodzone kondensowane. Tylko żelatyny zapomniałam kupić :-p A jak wreszcie kupię to zrobię przekładańca galaretki z ptasim mleczkiem :tak:

A mnie brzuch pobolewa - chyba się obiadkiem przejadłam. Ostatnio w ogóle mam coś słaby żołądek :-( Po komunii chorowałam całe popołudnie i następny dzień i dzisiaj od nowa polska ludowa :dry: A obiecaliśmy sobie że jak rodzinka zauważy to się dowie o ciąży :-p Nic nikomu nie mówimy - mają sami zauważyć :-D Ciekawe kto pierwszy się zorientuje :-p Ale ciężko będzie mi się po usg powstrzymać z wklejeniem fotki na NK :sorry: No cóż - będzie trzeba się pohamować :-D

Sol a bolały cię już przed testem ?? Ja nakupowałam testów z allegro i robię idiotka codziennie - jak się skończą to już nie będę ale jeszcze mam 13 :szok::-D

Wisienka trzymam kciuki za test za ponad tydzień o ile wytrzymasz ;-)

jeżynka to jak będziecie się starać przed owu to na dziewczynkę ;-)

Ja z deserów to najbardziej lubię lody:tak: Zawsze staram się mieć jakiś zapas w lodówce:-) hmm naszła mnie ochota na budyń:-p
jsorbek, ja bym nawet wolała dziewczynkę:-) choć tak naprawdę, byle było zdrowe:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jsorbek - no właśnie pobolewało mnie całe podbrzusze :tak:

bibinka - nie dostałam :-( Wzięłam jaki był bo mnie coś strzeliło :-p

Oceńcie jak wam się teraz suwaczki podobają :-p

reklama
a ja by Was poczytac otworzyłam Ali szuflade ze skarbami to sie na chwile zajmie bo tak to nic ją nie interesuje, choćbym sklep z zabawkami kupiła to i tak wszystko na chwile i Ala znudzona chodzi i marudzi... szuka co by tu nowego zbroić... no i na cbeebies baje lecą to popatrzy przez chwile i już znudzona a teraz kucharz duży i kucharz mały to tam głośne muzyczki są to patrzy przez chwile i nawet od szuflady sie oderwie hehehe...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry